Kleopatra Micador

Alanya, Tyrkiet

Kleopatra Micador (ALL-INCLUSIVE)

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 200 m
NATTELIVNATTELIV: 800 m
BARBAR: Ja

Hotellet

Dette All-inclusive hotel ligger et stenkast fra kleopatra stranden og er indenfor gåafstand til byen. Hotellet er ren luksus med balkon med udsigt over byen, spacenter og en lækker pool.

Beliggenhed

Kleopatra Micador Hotel ligger 200 m fra stranden og 10 minutters gang fra andre forlystelser. Alanyas centrum kan nåes til fods og i centrum finder du diverse lækre restauranter, barer og ikke mindst de vildeste diskoteker.

Faciliteter

På Micador mangler der ikke noget. Der serveres morgen-,forkost- og middagsbuffet omfattende af lokale og internationale retter i deres køkken. Hotellet har også en lobbybar og en strandbar hvor der altid er en fed stemning. Derudover har hotellet også et spa, som omfatter suana, tyrkisk bad, massagefaciliteter, samt dart og bordtennis spillelokale.

Værelserne

Som resten af hotellet er værelserne også virkelig lækre. Samtlige værelser på Micador byder på aircondition, køleskab, eget badeværelse, WI-FI og møbleret altan.

Morgenmad      08:00 - 10:00

Frokost             12:00 - 14:00

Snacks             16:00 - 18:00

Aftensmad        19:00 - 21:00

Fri bar er åben  10:00 - 21:00

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.