Kleopatra Melissa Hotel

Alanya, Tyrkiet

Kleopatra Melissa Hotel (All-inclusive)

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 50 m
NATTELIVNATTELIV: 800 m
BARBAR: Ja

Hotellet

Kleopatra Melissa Hotel er hotellet hvor intet mangler. Hotellet er med All-inclusive lige ved stranden og tæt på alanyas pulserende natteliv. Kleopatra Melissa ligger lige ud til stranden, så du skal ikke gå langt for at kunne nyde Alanyas lækre sandstrand.

Beliggenhed

Hotellet ligger ligger kun 50 m fra den berømte Kleopatra strand. Byen ligger i gåafstand fra hotellet hvor man kan give den gas hele natten lang.

Faciliteter

På hotellet finder du tre restauranter; en indendørs restuarant, en udendørs restaurant og en á la carte.restaurant. Som gæst kan du nyde buffetmåltider i både den indendørs og den udendørs restaurant. Hotellet har også to barer hvor du kan slukke tørsten med nogle gode drinks. Udover lækre restauranter og barer har hotellet også et spa og wellnesscenter. 

Værelserne

På Kleopatra Melissa bliver du indlogeret i pæne dobbeltværelser, der er meget rummelige og af høj kvalitet. I alle værelser kan i bo 2-3 personer og de har alle aircondition, minibar, satellit-tv og en lækker balkon med 2 stole.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.