Kleopatra Life

Alanya, Tyrkiet

Kleopatra Life (All Inclusive)

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 30 m
NATTELIVNATTELIV: 1500 m
BARBAR: Ja

Kleopatra Life

Til dig, der ønsker det ekslusive! Hotellet er af høj kvalitet, og ligger med direkte adgang til Kleopatra stranden.

Beliggenhed

Som nævnt ovenfor har du på Kleopatra Life direkte adgang til den populære Kleopatra strand, hvor hotellet naturligvis har sit eget strandområde. Her kan du i receptionen leje liggestole, hvis ønskes. Derudover ligger der et  større supermarked lige rundt om hjørnet, hvor alle små og store anskaffelser kan foretages. Byen ligger i gåafstand fra hotellet, men ellers er der både en taxa station lige uden for hotellet, eller bussen kan tages 50 m fra hotellet.

Værelserne

Hotellet er nyrenoveret for nyligt, hvilket gør at alle værelser fremstår utrolig lækre og af rigtig høj standard. Der er mulighed for ekstra opredning på værelserne, så man kan bo 2-3 personer på et dobbeltværelse. Der er køleskab, føntørrer og altan på alle værelser. Som en ekstra krølle på halen har alle DUF-Rejsers værelser garanteret skrå havudsigt, hvilket gør at du kan nyde udsigten fra altanen ud over det smukke azurblå hav hele ugen.

Faciliteter

På Kleopatra Life mangler du ingenting. Her er både spa, wellness og tyrkisk bad (nogle mod gebyr). Herudover er opholdet med all inclusive, hvilket betyder at alle måltider og drikkevarer er betalt hjemmefra. Følgende er inkluderet i all inclusive på Kleopatra Life:

Morgenmad     08:00 – 10:00
Frokost            12:00 – 14:00
Snacks            16:00 – 18:00
Aftensmad       19:00 – 21:00

Fri bar er åben    10:00 – 21:00
**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.