Kleopatra Blue Life

Alanya, Tyrkiet

Kleopatra Blue Life

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 150 m
NATTELIVNATTELIV: 500 m
BARBAR: Ja

KLEOPATRA BLUE LIFE

Et skønt hotel beliggende direkte ned til den populære Kleopatra strand. Hotellet har i flere år været særligt populær blandt de unge danskere grundet beliggenheden og den gode stemning.

FACILITETER

Kleopatra Blue Life er et skønt hotel, som ligger i gåafstand til den lækre Kleopatra strand.
Hotellet har et hyggeligt poolområde med en poolbar, som er samlingspunktet for de mange DUF-gæster, der bor på hotellet. I poolbaren kan der selvfølgelig købes fri bar i forskellige perioder, så du kan nyde en kold drink sammen med de mange andre danskere.

Hotellet har et mimimarked tilknyttet, så du behøver ikke at forlade hotellet for at købe lidt snacks og andet lækkert.  
Kleopatra Blue Life har wireless wi-fi i fællesarealet ved receptionen.

VÆRELSER

Lejlighederne er indrettet med senge, køleskab, aircondition, tv, badeværelse og selvfølgelig med adgang til egen altan. Der er ligeledes et lille tekøkken, så du kan varme lidt mad. Det er heller ikke nødvendigt at tage hårtørrer med, da alle badeværelser har hårtørrer. I en 2 værelseslejlighed er der plads til 2-4 personer eller 2-5 personer. En etværelseslejlighed til enebrug er til dig, som ønsker at bo helt alene.
Hotellet er ejet af en dansk kvinde og hendes tyrkiske mand, så det er tydeligt at mærke, at de danske værdier skinner igennem på Kleopatra Blue Life.

MAD OG DRIKKE

Opholdet er uden pension. Men du kan tilkøbe halvpension eller morgenmad på hotellet, hvilket kan købes allerede hjemmefra.

Fri bar kan købes direkte på hotellet i løbet af dagen, i forskellige perioder.

Kleopatra Blue Life har wireless wi-fi i fællesarealet ved receptionen.

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 15 minutter fra Alanya.
De fleste andre rejseselskaber flyver til Antalya, som betyder at I kan se frem til en bustur på mere end 2,5 time når i først er landet. Med DUF-Rejser undgår du altså de lange busture på i alt 5 timer tur/retur. 

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.