Få et unikt gruppetilbud -  Spar op til 1.000,- pr. person

Azak Beach Hotel
Halvpension
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

AZAK BEACH HOTEL

Azak hotel er et af få hoteller i Alanya, der virkelig ligger direkte på stranden. Hotellet er ikke så stort, men her er en hyggelig stemning og en rigtig god beliggenhed.

BELIGGENHED

Azak er et skønt hotel beliggende helt ned til Kleopatra-stranden. Hotellets beliggenhed gør det nemt at tage på stranden for at bade, men hvis man hellere vil nyde den dejlige pool er der også sådan en tilknyttet hotellet. I forbindelse med poolen er der også en børnepool. Ved poolen er der også gratis solsenge og parasoller.

FACILITETER

Til hotellet hører et lille pool område, restaurant, et lille motionsrum samt et mindre spacenter med hamam, sauna og massage. Hotellets strand er den offentlige Kleopatrastrand, hvor solstole og parasoller kan benyttes mod tillæg. Enkelte faciliteter er mod betaling.

VÆRELSERNE

Værelserne er lyse og pænt indrettede standardværelser med dobbeltseng. Alle værelser har badeværelse, telefon, køleskab, aircondition, minibar, tv og egen balkon. Bedst af alt er det dog, at alle værelser har havudsigt fra balkonen så man kan nyde de skønne morgen- eller aftentimer ude på balkonen med havets brusen i baggrunden.

PENSION

På Azak Beach Hotel er dit ophold med Halvpension. Det betyder at du har alle morgenmad og aftensmad betalt hjemmefra.

Halv pension programmet for sommeren 2018:


Morgenmad: 07:30 - 10:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 30 min fra Alanya.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere