Caprice Apart

Alanya, Tyrkiet

Caprice Apart

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 1000 m
NATTELIVNATTELIV: 350 m
BARBAR: Ja

Midt i hjertet af Alanya - tæt på nattelivet og i gåafstand til stranden

Caprice Apart er et oplagt hotel for dig, som gerne vil bo super centralt og lige i centrum af Alanya. Få hundrede meter fra hollet finder du det eksklusive natteliv, som præger Alanyas gader, når mørket falder på. 

Beliggenhed

Caprice Apart er et skønt og hyggeligt hotel, som ligger i gåafstand fra den skønne Kleopatrastrand. På hotellet kan man nyde varmen og et dejligt koldt glas vin, øl eller vand i hotellets intime gårdhave ved siden af poolen. Har man lyst til en dukkert, kan man enten gå ned til stranden eller, hvis man hellere vil bade i nærheden af hotellet, i den dejlige pool. 

Værelserne

Man bor i hyggelige 2 værelses lejligheder. Lejlighederne er indrettet med skønne senge, køleskab, air condition, TV, badeværelse og selvfølgelig med adgang til egen altan. Der er ligeledes et lille tekøkken, så man kan varme lidt mad. Safebox og aircondition er i perioder mod gebyr.

Mad og drikke

Opholdet er uden pension. Man kan tilkøbe morgenmad  og halvpension på hotellet.

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 15 minutter fra Alanya.
De fleste andre rejseselskaber flyver til Antalya, som betyder at I kan se frem til en bustur på mere end 2,5 time når i først er landet. Med DUF-Rejser undgår du altså de lange busture på i alt 5 timer tur/retur. 

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.