Balik

Alanya, Tyrkiet

Balik (All inclusive)

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Nej
STRANDSTRAND: 0 m
NATTELIVNATTELIV: 0 m
BARBAR: Nej

BALIK HOTEL

Til dig, som ønsker at bo på et ungdomsvenligt All Inclusive-hotel, der ligger direkte ned til den lækre Kleopatra strand og med gåafstand til nattelivet. Når du bor på Balik Hotel, skal du kun tænke på at nyde din ferie. Du har alting lige omkring dig.

FACILITETER

Du skal kun lige over gaden for at stå med fødderne i sandet. Hotellet ligger nemlig lige ud til den fantastiske Kleopatra strand. Her kan du både boltre dig i bølgerne, slikke sol og slentre langs den lange strandpromenade og komme i rigtig feriestemning.

Hotellet har et lille og hyggeligt poolområde, som er samlingspunktet for hotellets gæster. Hotellet har en udendørs bar, hvor du kan nyde en kold drink, som selvfølgelig er inkluderet i din All Inclusive.

Når du gerne vil ind til Palm Beach, så findes der pick up-service fra hotellet. Du kan dog også vælge at gå langs strandpromenaden.

VÆRELSER

Hotellet har nogle store og rummelige dobbeltværelser, hvor I kan bo 2-3 personer. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, tv og aircondition. Et dobbeltværelse til enebrug er til dig, som ønsker at bo alene. Alle værelserne har desuden en lille altan og flere af dem med havudsigt.

MAD OG DRIKKE

Opholdet er med All inclusive, dvs. at All Inclusive er inkluderet i prisen.

I All Inclusive er følgende inkluderet:
•    Morgenmad, frokost og aftensmad
•    Fri bar (sodavand, juice, øl, vin, rom, vodka, gin m.m. (lokale mærker)

DIREKTE TIL GAZIPAZA LUFTHAVN

Det skal være bekvemt at rejse, og med DUF-Rejser sørger vi for, at du får den bedste start på ferien. Med DUF-Rejser flyver du nemlig altid direkte til Alanyas lokale lufthavn, Gazipaza, som ligger kun ca. 15 minutter fra Alanya.
De fleste andre rejseselskaber flyver til Antalya, som betyder at I kan se frem til en bustur på mere end 2,5 time når i først er landet. Med DUF-Rejser undgår du altså de lange busture på i alt 5 timer tur/retur. 

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.