Hotel Caligo

Alanya, Tyrkiet

Hotel Caligo

Alanya, Tyrkiet

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 20 m
NATTELIVNATTELIV: 500 m
BARBAR: Ja

Hotellet

Hotel Caligo ligger med en af de bedste beliggenheder i Alanya, og med både strand og natteliv kun et stenkast fra hotellet er det et fantastisk valg, hvis du ønsker alt inden for rækkevidde. Her er kun 500 m til centrum og 20 m til Kleopatrastranden, som er trækplaster for hele ferieområdet på grund af den lækre sandbund. Caligo restaurant og poolområde er samlingsstedet for hotellets gæster, her er hyggeligt og det egner sig rigtig godt til de unge festglade danskere. Hvis du vil forkæles i løbet af ferien, kan du få en lækker massage efter en omgang tyrkisk bad, mod betaling. De flotte lejligheder byder på både balkon, køkken samt tv. Hotellet er særdeles hyggeligt, og det venlige personale er altid klar på at lave lidt sjov med hotellets gæster. Det bevirker, at man føler sig særdeles velkommen på hotellet, hvor stemningen er utrolig meget præget af at hotellet er fyldt med unge skandinavere hele sommeren.

Lejligheder

Man bor i velindrettede 1 eller 2 værelses lejligheder med egen balkon, lille tekøkken, TV med DR1 og TV2, badeværelse, køleskab og aircondition. Lejlighedshotellet har en hyggelig atmosfære, som også gør sig gældende for lejlighederne. Caligo er populært og hotellet har mange unge gæster.

Pension

Dit ophold på Caligo er med brunch (sen morgenmad). Herudover er det muligt at tilberede lidt lette retter i lejlighederne. Her ligger indkøb indenfor gåafstand. Hotellets restaurant serverer både frokost og aftensmad fra a la carte kortet, hvis man ikke ønsker at lave mad på egen hånd. Her er en hyggelig atmosfære, især i eftermiddagstimerne, hvor hotellets gæster samles om de små borde til drinks og masser af sjov. 

Beliggenhed

Placeringen i Alanya er altid et stort hit blandt de unge danskere, da der er kort afstand til både restauranter, indkøb og barer, så man altid kan finde diverse i nærheden. Her er alt hvad du skal bruge til en god ferie indenfor gåafstand, så Hotel Caligo egner sig perfekt til din ungdomsferie!

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.