Information & overblik til rejsende: INDREJSEREGLER

Htop Royal Beach
Mulighed for All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Htop Royak Beach

Htop Royal Beach er et luksuriøst 4-stjernet hotel beliggende i Lloret de mar. Her har du kun 200 meter til den smukke spanske strand Fenals beach og 450 meter til centrum fyldt med barer, diskuterer og restauranter. Hoteller har et stort poolområde og en tagterrasse med spa, hvor du kan slappe af og sole i løbet af dagen. Som gæst på Htop Royal Beach har du lov til at benytte den Shuttel-Service, som køre mellem hotellerne.

FACILITETER

På hotellet finder du et stort poolområde med både liggestole og parasoller, samt tagterrasse med spa fatalitet udendørs bar. Fra poolområdet har du adgang til hotellets lounge med lobby bar, hvor du kan benytte din All-Inclusive. På hotellet finder du en stor restaurant hvor du kan nyde dine morgenmad og All-inclusive måltider. Du har mulighed for at tilkøbe både morgenmad eller den fulde All-inclusive på hotellet.

Rundet om pollen vil du opleve den fanstiske stemning i dagtimerne når alle DUf-gæsterne samles til solbadning, kolde drinks og sociale aktiviteter. I aften timerne ligger hotellet i gåafstand til Lloret de Mars legendariske natteliv og bargade.

VÆRELSERNE

På hotellet oplever du at værelserne er nydelig, men simpelt indrettet. Værelserne indeholder alt hvad du skal bruge i løbet af din ferie, og der har mulighed for at bo 2-4 personer på værelserne. De fleste værelser har en privat balkon tilknyttet, hvor du kan nyde udsigten over poolområdet.

Med Morgenmad eller All-Inclusive

Du har på Htop Royal Beach mulighed for at tilkøbe morgenmad buffet for kun 499 kr for hele ugen. Hvis du ønsker en ferie uden at skulle mangle noget, kan den store all-inclusive tilkøbes for kun 1699 kr for hele ugen. i All-inclusive ingår 3 måltider, i restaurantenbuffen samt fri bar i et udvalg af førsteklasse drikkevare, vin,gin,sodavand,wisky,vodka, rom etc. der indfår desuden varme og kolde snacks hele dagen.

Med All-inclusive kommer du ikke til at mangle noget, og kan benyttes hele ugen når sulten eller tørsten skal stilles

Det er bare at tanke på når du er sulten eller tørstig.
I bestemte tidsrum er følgende inkluderet:
  • Morgenmad 08:00 - 09:45
  • Frokost13:00 - 15:00
  • Aftensmad19:00 - 21:00
  • Snacks10:00 - 23:00
  • Fri bar 10:00 - 20:00
    (Soft drinks og lokalt spiritus: Vodka, whisky, sangaria, gin, rom, øl, vin m.m.)  
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Turistskat

Alle hoteller på Costa Brava/Lloret De Mar opkræver en obligatorisk turistskat på 1,32€ per person per nat. Dette betales direkte af gæsterne direkte til hotellet ved ankomst.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere