Information & overblik til rejsende: INDREJSEREGLER

Htop Palm Beach & Spa
Mulighed for All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Htop Plam Beach & Spa Hotel

Htop Palm Beach & Spa Hotel er et flot 3-stjernet hotel beliggende i den nordlige bydel af Looret de mar. Her har du 1100 meter til barer og natklubber og 50 meter til restauranter. Hotellet har 2 swimmingpools, 1 indendørs og 1 større udendørs poo, hvor du har mulighed for at nyde de spanske solstråler. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at komme mere tannet hjem end da du tog afsted. Hotellet tilbyder også et lækket Spa med fuld service hvor du har mulighed for at nyde Spa-og welnessventeret som indeholder alt fra Spa-faciliteter som Tyrkisk bad, varme kolder, Sauna mv.

FACILITETER

På hotellet finder du et lækkert poolområde med poolbar ved hotellets dejlige afkølende pool. på hotellet finder du en stpr resutanten hvor du kan nyde din morgenmad eller All-inclusive måltider.Du har også mulighed for at tilkøbe både morgenmad eller den fulde All-inclusive på hotellet. Hvis du er ramt efter aftens bytur kan du genvinde energien i hotellets lækre spa område. Her har du mulighed for at slappe af i varme, kilder, jacuzzi samt få et tyrkisk bad.

VÆRELSERNE

Hotellets værelser er særdeles enkelt indrettet. De er moderne dobbeltværelser, hvor man kan bo to eller tre personer sammen. Alle værelser har desunden eget baf, toilet og balkon.

M/u morgen mad eller All-Inclusive

Dit ophold på Htop plam beach & spa hotel er uden nogen form for pension. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad for blot 499 kr for en uge. Hvis der ikke skal mangle noget på ferien, så kan du tilvælge All-inclusive for kun 1499 kr. Her får du alle måltider med, samt fri bar hele ugen. Måltiderne spises i restaurant og den fire bar kan benytte i hotellets bar.
Det er nemt og lækkert, og maden samt drikkevarne er virkelig lækre på Htop Plam Beach & Spa Hotel.
Det er bare med at benytte sig af sin All-inclusive hvis du er sulten elelr tørstig.

I bestemte tidsrum er følgende inkluderet:
  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Snacks
  • Fri bar
    (Soft drinks og lokalt spiritus: Vodka, whisky, sangaria, gin, rom, øl, vin m.m.)  
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Turistskat

Alle hoteller på Costa Brava/Lloret De Mar opkræver en obligatorisk turistskat på 1,32€ per person per nat. Dette betales direkte af gæsterne direkte til hotellet ved ankomst.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere