Få ALL INCLUSIVE TIL KUN 10 KR!  Tjek tilbuddet her

Hotel Globales Panama
Halvpension
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Hotel Globales Panama.

Globales Panama er super lækker Adults Only (16+)t 4-stjernet b- hotel en smule afridsets fra Magalufs natteliv, dog er du stadig omgivet af liv og kort afstand til alt fra bar og restauranter samt gå afstand til den legendariske bargade. Stranden ligger 200 meters gang fra hotellet, og der er masser af shops, restauranter og barer omkring hotellet. Bor du her, så du har alt indenfor kort rækkevidde.

Hvis du ikke er til sand mellem tæerne, så kan du benytte hotellet skønne pool område og solstole og parasoller er selvfølgelig til fri afbenyttelse

Dit ophold på Globales Panama er med morgenmad inkluderet. Dog er det muligt at opgradere til All-Inclusive for kun 1.499 kr per person. Da hotellet formelt set er beliggende i Palma Nova, grænsende til Magaluf, så gælder de restriktive All-Inclusive regler ikke på dette hotel. Det betyder med andre ord, at der er fri bar hele dagen - og ikke blot de 6 drinks dagligt, som man er begrænset til i det centrale Magaluf-område.

Faciliteter

I løbet af dagen kan du benytte hotellets lækre poolområde, hvor der er liggestole til fri afbenyttelse, skal tørsten slukkes kan dette gøres i hotellets pool bar og lounge bar. Skal formen holdes ved lige på ferien, så har hotellet også et velfungerende fitness rum med de mest basale maskiner mv.

Værelserne

På Globales Panama bor du i rummelige og komfortable dobbeltværelser som alle er udstyret med egen balkon. Alle værelserne er nyrenoverede, hvilket giver et i et lyst og stilrent resultat. 

Alle værelserne har WiFi, aircondition, minibar, TV, safebox samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle faciliteter er mod gebyr.

Mulighed for All-inclusive

Globalses Panama har du mulighed for at tilkøbe All-inclusive inkluderet for KUN 1.499 kr per person. Med All-Inclusive, får alle måltider og drikkevarer er inkluderet hele ugen. Det er nemt, bekvemt og lækkert! Standarden og niveauet på Globalses Panama er rigtig høj

  • Morgenmad: 08.00 - 10.30
  • Frokost: 13.00 - 15.30
  • Aftensmad: 19.00 - 20.30
  • Snacks i poolbaren (10.30 - 19.00)
  • Fri bar 11:00 – 21:00
  • Globalses Panama gælder reglen om 6 drinks pr dag ikke. Derfor er der mulighed for at drikke det antal som du følger for, inden for åbningstiderne af lobbybaren. 

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.


NB: På Mallorca skal alle turister betale en obligatorisk turistskat til hotellet under check-in. I 2022 udgjorde skatten 3,5€ pr. person pr. nat.

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed.

 

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere