Ungdomshotel
Club B by BH Mallorca
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Club B by BH Mallorca

Som navnet lidt antyder, så er Club B by BH Mallorca et ungdomshotel. Hotellet indlogerer kun unge mennesker, hvilket gør stemningen på hotellet ungdommelig. Beliggenheden er god, hvor både stranden, barer, natklubber mv. er indenfor kort rækkevidde.

Faciliteter

Poolområdet er stort og lækkert med massere af liggestole og palmer. I løbet af ugen vil en DJ spille musik ved poolen, hvilket i høj grad bidrager til fest og farver. Der er gratis WiFi på hele hotellet - og overordnet set,  har hotellet en høj standard.

Værelserne

På Club B By BH Mallorca bor man i lejligheder. Man kan bo op til 4 personer, hvor der vil være to ekstra opredning. Alle lejligheder består af to rum, og har eget bad samt toilet med bl.a. en hårtørrer. Værelserne har aircondition, fladskærms TV og der er mulighed for at leje en saftyboks. På værelserne er der en tilhørende balkon, hvor det er muligt at nyde kolde drinks i løbet eftermiddagen inden det går løs om aftenen.

All-Inclusive

I dit ophold på Club B By BH Mallorca er All-Inclusive inkluderet. Det betyder, at alt mad og drikkevarer er inkluderet og betalt hjemmefra.

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 09.00 - 11.00
  • Frokost: 13.00 - 15.00
  • Aftensmad: 18.30 - 21.00
  • Snacks: Serveres flere gange i løbet af dagen
  • Fri bar: 11.00 - 20.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin mv.) 
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

NB: Vi gør opmærksom på, at Club B by BH Mallorca under check-in foruden turistskatten, opkræver et depositum på 30€ pr. gæst. Dette refunderes hvis værelset er ubeskadiget ved check-out.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere