Få et unikt gruppetilbud -  Spar op til 1.000,- pr. person

Ungdomshotel
Club B by BH Mallorca
Tilkøb All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Club B by BH Mallorca

Som navnet lidt antyder, så er Club B by BH Mallorca et ungdomshotel. Hotellet indlogerer kun unge mennesker, hvilket gør stemningen på hotellet ungdommelig. Beliggenheden er god, hvor både stranden, barer, natklubber mv. er indenfor kort rækkevidde.

Faciliteter

Poolområdet er stort og lækkert med massere af liggestole og palmer. I løbet af ugen vil en DJ spille musik ved poolen, hvilket i høj grad bidrager til fest og farver. Der er gratis WiFi på hele hotellet - og overordnet set,  har hotellet en høj standard.

Værelserne

På Club B By BH Mallorca bor man i lejligheder. Man kan bo op til 4 personer, hvor der vil være to ekstra opredning. Alle lejligheder består af to rum, og har eget bad samt toilet med bl.a. en hårtørrer. Værelserne har aircondition, fladskærms TV og der er mulighed for at leje en saftyboks. På værelserne er der en tilhørende balkon, hvor det er muligt at nyde kolde drinks i løbet eftermiddagen inden det går løs om aftenen.

All-Inclusive

I dit ophold på Club B By BH Mallorca er All-Inclusive inkluderet. Det betyder, at alt mad og drikkevarer er inkluderet og betalt hjemmefra.

All-Inclusive skemaet

Som udgangspunkt er der ingen måltider inkluderet når du bor På Club B, men du har mulighed for at tilvælge deres lækre All-Inclusive  supplement til dit ophold. Det betyder, at alt mad og drikkevarer er inkluderet i rejsens pris.

 • Morgenmad- og brunch: 09.00 - 12.30
 • Frokost: 13.00 - 15.00
 • Aftensmad: 18.30 - 21.00 
 • Snacks: 15.00 - 18.30
 • Fri bar i samtlige soft-drinks: 11.00 - 20.00

  Derudover serveres der også totalt 6 lækre cocktails med alkohol til frokost- og aftensmaden!

  OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

  NB: Vi gør opmærksom på, at Club B Mallorca under check-in udover turistskatten på 3,5 €, også opkræver et depositum på 30€ pr. gæst. Dette refunderes hvis værelset er ubeskadiget ved check-out.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere