Luksushotel #lååågsus
BH Mallorca
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Hotel BH Mallorca

BH Mallorca er et fantastisk hotel i centrum af Magaluf. Med kun 500 meter til stranden og et stenkast fra den populære bargade, så er du tæt på alting. Hotellet er yderst populære blandt unge og blev nyrenoveret i 2015.

Faciliteter

Hotellet har tre store swimmingpools, et fedt vandland som du har fri adgang til. Som en fed detalje, er det muligt at nyde kolde drinks i en af de tre pools, da der er små borde deri. Det er set stort hotel med mange unge mennesker. Hver sommer kommer der internationale kunstnere, som Tiesto, Axwell Ingrosso, Steve Aoik mv. og afholder et brag af en fest på deres store udendørs areal. Bor du på BH Mallorca er du derfor inviteret med til MEGA fest!

Værelserne

På Hotel BH Mallorca er værelserne udover det sædvanlige. Der er i alt hele 656 store værelser, hvor man kan bo mellem 2 - 5 personer. Alle værelserne blev nyrenoveret i 2015, så de fremstår nydelige og moderne. Hver værelse har egen balkon, aircondition, TV og gratis Wifi. Hvis I bor fem sammen, vil I få to senge, samt tre ekstra opredninger som er ganske komfortable.

All-Inclusive

På BH Mallorca er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder, at alt mad og drikkevarer er inkluderet i rejsens pris.

All-Inclusive skemaet

 • Morgenmad: 09.00 - 11.00
 • Frokost: 13.00 - 15.00
 • Aftensmad: 18.30 - 21.00 
 • Snacks: Serveres flere gange i løbet af dagen.
 • Fri bar: 11.00 - 20.00
  (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin mv.)

  OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

  NB: Vi gør opmærksom på, at BH Mallorca under check-in foruden turistskatten, opkræver et depositum på 30€ pr. gæst. Dette refunderes hvis værelset er ubeskadiget ved check-out.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere