Få ALL INCLUSIVE TIL KUN 10 KR!  Tjek tilbuddet her

Luksushotel #lååågsus
BH Mallorca
Mulighed for all-Inc.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Hotel BH Mallorca

BH Mallorca er et fantastisk hotel i centrum af Magaluf. Med kun 500 meter til stranden og et stenkast fra den populære bargade, så er du tæt på alting. Hotellet er yderst populære blandt unge og blev nyrenoveret i 2015.

Faciliteter

Hotellet har tre store swimmingpools, et fedt vandland som du har fri adgang til. Som en fed detalje, er det muligt at nyde kolde drinks i en af de tre pools, da der er små borde deri. Det er set stort hotel med mange unge mennesker. Hver sommer kommer der internationale kunstnere, som Tiesto, Axwell Ingrosso, Steve Aoik mv. og afholder et brag af en fest på det verdenskendte diskotek BCM der ligger i forlængelse af hotellet. Bor du på BH Mallorca er du derfor inviteret med til MEGA fest!

Værelserne

På Hotel BH Mallorca er værelserne udover det sædvanlige. Der er i alt hele 656 store værelser, hvor man kan bo mellem 2 - 5 personer. Alle værelserne blev nyrenoveret i 2015, så de fremstår nydelige og moderne. Hver værelse har egen balkon, aircondition, TV og gratis Wifi. Hvis I bor fem sammen, vil I få to senge, samt tre ekstra opredninger som er ganske komfortable.

All-Inclusive

Som udgangspunkt er der ingen måltider inkluderet når du bor På BH Mallorca, men du har mulighed for at tilvælge deres lækre All-Inclusive  supplement til dit ophold. Det betyder, at alt mad og drikkevarer er inkluderet i rejsens pris.

All-Inclusive skemaet

 • Morgenmad- og brunch: 09.00 - 12.30
 • Frokost: 13.00 - 15.00
 • Aftensmad: 18.30 - 21.00 
 • Snacks: 15.00 - 18.30
 • Fri bar i samtlige soft-drinks: 11.00 - 20.00

  Derudover serveres der også totalt 6 lækre cocktails med alkohol til frokost- og aftensmaden!

  OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

  NB: Vi gør opmærksom på, at BH Mallorca under check-in foruden turistskatten, opkræver et depositum på 30€ pr. gæst. Dette refunderes hvis værelset er ubeskadiget ved check-out.Samt der betales en turistskat på 3,5 € pr. person pr. nat


  Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed


Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere