Festpakker - Sunny Beach

Gå ikke glip af de vildeste fester DUF-rejser arrangerer i Sunny Beach. 

Vores fester indeholder alt fra fri bar, dansende guider og konkurrencer til den vildeste party stemning med lækre fyre og sprøde piger. En vigtig del af din ferie er de fede fester DUF-Rejser disker op med hver dag. Det er din chance for at opnå det ypperste på ferien. Sunny Beach byder på alt mellem himmel og jord på festfronten. Derfor har vi også sammensat de lækreste party pakker, så man får det optimale ud af sit ophold i Europas party hule nr. 1. Vær sikker på at være med, hvor alle andre er.

Vælg din festpakke 

Med en festpakke bliver ferien fuldstændig legendarisk. Vælg den pakke, som passer dig og dine medrejsende bedst. Skal denne sommer være dit livs sommer og den I altid vil huske tilbage på, så vælg Luksus-pakken!

 

BASIS PAKKEN

Velkomstfesten 
Pubcrawl
Skumfest
Polterabend

Pris: Kr. 399,-

 

LUKSUS PAKKEN

Velkomstfesten 
Pubcrawl
Skumfest
Polterabend
Beach BBQ Party
UV Fight Night

Pris: Kr. 699,-

Bestil din festpakke

Tilkøb af festpakker kan gøres når du booker din rejse. Her vil du få forskellige tilvalgsmuligheder som f.eks. køb af transfer, bagage m.m. og her finder du også muligheden for at kunne tilføje den ønskede festpakke til din booking.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.