Få besked når programmet for 2022 kommer online: Tilmeld nyhedsbrev

Strand, sol, Duf bloggen

Regler i Magaluf 2020

20.01.2020 - Skrevet af Nicholas H, Overseas Operation Manager.   

Læs mere om reglerne i Magaluf 2020 her!

Hej alle sammen! Har I booket en rejse til Magaluf eller skal til det? Og er blevet lidt bekymret pga. af de seneste artikler, som er blevet bragt i medierne?

VÆK MED ALLE BEKYMRINGERNE! Og begynd og glæd jer i stedet for :)  

Rygterne i artiklerne går på, at man kun kan få 6 genstande om dagen, hvis man har All-inclusive på hotellet. Det er IKKE sandt. I det her indlæg, der kan du derfor læse den rigtige version af historien. Vi har været i tæt kontakt med vores spanske agent, samt hotellerne og vores øvrige samarbejdspartnere, hvoraf vi nu ønsker at videregive de rigtige informationer til vores gæster.

All-Inclusive Magaluf

INTET kommer til at ændre sig for sommeren 2020. Det er meget VIGTIGT for os at understrege. 

Serveringen af All-Inclusive, herunder den fri bar, vil blive serveret i de tidsrum og ad libitum, som det står beskrevet på de respektive hoteller på vores hjemmeside.

Dermed, så kan man SAGTENS få serveret MERE end 6 drinks pr. dag, så tag det helt roligt – og nyd alle de drinks du vil have!

Magaluf er vanvittigt populært

Magaluf er ny for DUF-Rejser i 2020, og vi glæder os til at tage imod flere tusindvis af gæster. Ferieresortet Magaluf har opnået står succes blandt unge danske, svenske og norske gæster de sidste år, bl.a. fordi, at der er strande i absolut verdensklasse, høj service og standard, samt et fuldstændigt vanvittigt natteliv. Den kommende sommer, der bliver Magaluf en kæmpe destination for DUF-Rejser.
Vi kan altså garantere at der er fuld fart på, når vi inviterer med til de VILDESTE fester!

De nye regler i Magaluf

De seneste år har kommunalpolitikkerne i Magaluf officielt strammet reglerne på øen, fordi de ikke ønsker at Mallorca udelukkende skal forbindes med unge mennesker og druk. Til trods for stramningerne, så har det ikke påvirket ungdomsmarkedet til Magaluf. Fra vores store branchekendskab, så ved vi, at Magaluf er mere populært end aldrig før – og at netop i sommeren 2020, tager flere danskere dertil end set tidligere.

I diverse artikler på nettet, der præsenteres mange nye regler. Det er ikke korrekt, for flere af dem har været gældende siden 2016.

Her er et par eksempler på regler der er blevet indført, og konsekvenserne heraf:

All-inclusive
Der går rygter om, at All-Inclusive på hotellerne nu pludselig kun skulle inkludere 6 drinks per person - dette rygte kan vi blankt AFVISE. Det er ikke tilfældet. All-Inclusive vil sommeren 2020 foregå præcis som det har altid har gjort, og dette er blevet bekræftet af samtlige af vores hoteller og samarbejdspartnere.
 

Butikker og shops må ikke sælge alkohol efter 21.30.  
Dette er faktisk ikke nyt, og blev faktisk en realitet allerede i 2018. Natklubberne og barerne har stadig åben indtil kl. 06.00. Det er alligevel de færreste af vores gæster, som køber alkohol i supermarkeder efter 21.30.

Happy hour er ikke længere tilladt
Konsekvensen heraf er, at klubberne ikke må promovere ”2 for 1” drinks fra 17.00 – 22.00 eksempelvis. Det var tidligere et tilbud som barerne gik ud med tidligt på aftenen, for at få folk ind tidligt, for så senere på aftenen at sætte priserne i baren op til normalpriser. Med DUF VIP-kortet har vi allerede nu forhandlet nogle gode aftaler på plads med klubberne, så I kan få drinks til gode priser.

Ordet "Partybåd" er ikke tilladt fra Magaluf
Dette er heller ikke en ny regel, men har også været gældende siden 2018 - man man har simpelthen siden 2018 ikke måtte kalde festlige arrangementer på en båd for en 'Party-båd'. I stedet for, så brander vi blot vores båd anderledes. Vi kalder den ”DUF-Båden” og så er alt ok!

Sommeren 2020 bliver kæmpe! BOOK NU!

Vi har allerede nu udsolgt på flere afgange, så hvis I vil sikre jer en plads til den mest VANVITTIGE sommer, så skal I booke snart! Magaluf er det nye – og det kommer til at stikke helt af!

Priserne stiger efterhånden som vi sælger flere rejser, så hvad venter du på? :D

Ses vi i Magaluf?