Information & overblik til rejsende: INDREJSEREGLER

Strand, sol, Duf bloggen

NY DESTINATION!

 31.10.2019 - Skrevet af Alice N.

Ny destination - Magaluf!

Det er en FORNØJELSE, at vi hos DUF-Rejser kan præsentere MAGALUF til sommeren 2020! Dermed er DUF tilbage i Spanien, hvor vi for knap 10 år siden havde Lloret de Mar som rejsemål. Vi er glade for, at vi nu er til stede på de absolut bedste party-steder i Europa, nemlig Sunny Beach, Golden Sands, Alanya og Magaluf!

Mallorca har det hele – og er perfekt for ungdommen!

DUFDet mest booket hotel i Magaluf - Ungdomshotel TRH

Sol, sommer og fest!

Hvis du og vennerne skal på ungdomsferie, og har lyst til at få det lækreste, når det kommer til ungdomsrejser, så anbefaler vi Magaluf. Standarden på hotellerne, servicen, All-inclusive programmerne mv. er i høj klasse. Der er to lækre strande, hvor det er muligt at lave et hav af aktiviteter i dagstimerne.

Nattelivet i Magaluf er i særklasse, og der er noget for en hver smag. Klubben BCM har plads til 4.000 mennesker – sååååå, hvem sagde fest? ;) .. Det er ikke for sjov, at Magaluf har været populært blandt unge europæere de sidste mange år!

Priserne til Magaluf er en smule højere end Bulgarien eksempelvis, men dette kommer i høj grad også til udtryk i den højere kvalitet!


Ingen fester som DUF!

Ungdomshotellerne

I Magaluf er fælles for alle vores hoteller, at de ligger placeret i gå-afstand til stranden og nattelivet. Det er derfor ikke nødvendigt at tage taxaer hverken til eller fra byen. All-inclusive hoteller bestilles af mere end 95% af vores gæster, så naturligvis har vi også et godt udvalg i Magaluf. De to mest populære hoteller bliver uden tvivl Ungdomshotel TRH og Hotel Honolulu. Kendetegnet for begge hoteller er, at der kun bor unge mennesker – og at maden og drikkevarerne er fremragende! Værelserne er lækre – og stemningen i top!

Skal det være billigst muligt, så kan vi anbefale Hotel Lively som ligeledes også kun har unge mennesker boende om sommeren! Opholdet her er med brunch.

Under alle omstændigheder, så er vi STOLTE, GLADE og SPÆNDTE på at byde flere tusindvis af DUF-gæster velkommen til Magaluf til sommeren 2020. Vi kan allerede se nu, at efterspørgslen er stor – og vi garanterer selvfølgelig vild fest og farver!

Ses vi? :)