Information & overblik til rejsende: INDREJSEREGLER

Strand, sol, Duf bloggen

Nattelivet i Alanya

12.04.2018 - Skrevet af Nicholas B

Natteliv i Alanya

Langs Tyrkiets sydkyst ligger det imponerende ferieparadis Alanya, som byder på lidt af det hele. Temperaturerne er høje henover sommeren (april - oktober), og du vil i Alanya være garantereret en ferie med masser solskin, varme dage og lune aftener. Alanya har virkelig puls og oser altid af liv, hvad enten man sidder og nyder et lækkert måltid mad på en lokal restaurant, eller om man sidder med en eksotisk cocktail i hånden på stranden. Ja, eller den helt oplagte: Om du er taget ud på en af Alanyas mange diskoteker for at feste.

Solbadning i Sunny Beach

Som du kan læse, byder Alanya altså lidt af det hele (og mere til) - men hvor er det fedest og sjovest at gå ud, og hvor får du mest "value for money"?.

Hvilke steder SKAL man absolut bare opleve når man er på ferie i Alanya, og hvor kan man feste sammen med andre skandinavere? Alt det og mere kan du få svar på lige her!

Crazy Horse Alanya

Tæt på vores Ungdomshotel Ramira og midt på byens lange gågade finder du baren/spisestedet Crazy Horse, hvor der hver aften vil være fuldt med festglade mennesker. Det er på dette sted, at størstedelen af vores vanvittige fester har sin start, da stedet er lavet til at sparke de vildeste fester i gang! Midt i baren står der en DJ, som altid er klar til at fyrer op under en fest med sprøde rytmer og høj bas. Her er der ingen regler, så det er tilladt at danse på stolene, baren og hvad du ellers kan finde og danse på. 

Det er også her, at du kan drage store fordelen og besparelser, hvis du har gjort dig selv en tjeneste og anskaffet dig et DUF VIP-kort. Her vil der nemlig være mulighed for at spare penge på et stort udvalg af øl samt drinks. Og hvis du godt kan lide alkohol – og meget af det, så nap en på Crazy Horse, da de laver byens bedste!

UV fest i Sunny Beach

Skandinavisk fest i høje temperatur

På en anden gade tæt på Crazy Horse ligger det store diskotek The Doors. Det er et af de største steder i Alanya og det er her, at alle de skandinaviske gæster flokker til. Her kan du altså møde andre danskere, som du kan skabe en vild fest med og bruge din ferie sammen med. Sammenholdet bliver helt klart stærkt på The Doors, hvor alle hæmninger også kan slippes løs, så du kan danse natten langt på baren eller breake på dansegulvet.

Med andre ord kan du altså komme syd på og feste på bedste dansk manér med Danmarks bedste og vildeste gæster og guider. DUF-guiderne er altid klar til at guide dig rundt i nattelivet, hvor de kender alle de bedste steder, holder de vildeste fester og er klar på at feste med dig hele natten. Guiderne sørger for at skabe de bedste rammer for din ferie, så du får den bedste ferie i dit liv! De er med dig hele vejen og har sammensat det sprødeste festprogram, hvor du kan se de vilde barer og diskoteker i Alanya.

Vi kan garanterer dig for, at du vil få en af de vildeste og fedeste uger i dit liv, som du sent kommer til at glemme, hvis du er med på vores events, hvor du kan mærke sammenholdet, får venner for livet og vi sørger for de bedste danske fester, som du overhovedet kan finde i Alanya

DU HAR MEGET AT GLÆDE DIG TIL! 

Om Nicholas B.

Nicholas er destinationschef i Alanya har arbejdet som ungdomsguide i Alanya i flere år inden da. Hvis der er nogen der kender til mulighederne i Alanya, om det er nattelivet eller aktiviteter i dagstimerne, så er Nicholas den rette at spørge til råds!