Information & overblik til rejsende: INDREJSEREGLER

Strand, sol, Duf bloggen

HVORFOR - LLORET DE MAR

26.05.2020 - Skrevet af produktchef Charlie F

NY DESTINATION – LLORET DE MAR

Det er med stor fornøjelse at kunne byde velkommen og præsentere en tidligere DUF Klassiker nemlig Lloret De Mar i Spanien. Det er knap 10 år siden vi sidst havde gæster i Lloret De Mar og meget er sket siden. Vi er glade for, at vi nu er til tilbage til den absolut bedste party destination i europa.

2 vigtige ting du skal vide om Lloret de mar inden du læser videre.

1 : Lloret de Mar er kommet op på et nyt niveau og går derfor under navnet ”Det Nye Ibiza”
2 : Lloret de Mar går i daglige tale bare under navnet ”Lloret” men vi er nu mere fan af ”Det Nye Ibiza”

I Lloret de Mar fåes der en ferie der har det hele - og er perfekt for ungdommen!

Fest, sommer og sol i efterårsferien

Er du og vennerne på udkig efter den perfekte ungdomsferie i uge 42, nu hvor det ikke er muligt at rejse i sommermånederne. Så anbefaler vi Lloret de Mar. Lloret de Mar har nemlig alt hvad der skal til at danne rammer for den perfekte, vildestes, sindssygeste og mest sjove efterårsferie.
I Lloret de Mar leveres der høj kvalitet, på hotellerne, All-inclusive, service og programmer mv. På den mere en 1.5 km lækre strand er der et hav af muligheder, om du er til kolde drinks, volleyball eller vandsport. 

Rejseguide på diskotek

Nattelivet i Lloret De Mar har igennem de senere år gennemgået en stor udvikling, det er også derfor at Lloret går under navnet det nye Ibiza. Nattelivet er i særklasse og der er noget for en hver smag. Der er mere en 150 barer, diskoteker og klubber.  Det er derfor ikke uden grund, at Lloret de Mar igennem de seneste 20 år har været blandt de mest populære steder blandt unge europæere de sidste mange år!

Priserne til Lloret De Mar er en smule højere end Bulgarien eksempelvis, men dette kommer i høj grad også til udtryk i den højere kvalitet!

Ungdomshotellerne

Vi hos DUF-Rejser udvælger alle vores hoteller som skal danne rammer for jeres ferie ud fra beliggenhed, kvalitet, stemning og atmosfære. Det er vigtigt for os at alle hotellerne ligger inden for gåafstand til strand og natteliv, således at du og dine venner ikke behøver at bruge penge på dyre taxaregninger. All-inclusive hoteller bestilles af mere end 95% af vores gæster, så naturligvis kan du også få dette i Lloret De Mar. Vi har udvalgt to hoteller som danner rammer for efterårs-ferien hvor der kun kommer til at bo unge mennesker. Kendetegnet for vores hoteller er: Unge mennesker, god atmosfære, maden og drikkevarerne er fremragende! Værelserne er lækre – og stemningen i top! 

Under alle omstændigheder, så er vi STOLTE, GLADE og SPÆNDTE på at byde flere hundredvis af DUF-gæster velkommen til Lloret de Mar til Efterårsferien 2020. Vi kan allerede se nu, at efterspørgslen er stor – og vi garanterer selvfølgelig vild fest og farver!

Ses vi? :)