All-Inclusive afbudsrejser!  Se alle tilbud her

Strand, sol, Duf bloggen

Dagsaktiviteter i Golden Sands

09.05.2018 -  Skrevet af Lykke N.

Dagsaktiviteter i Golden Sands

Golden Sands byder i nattetimerne på fest, farver, nye bekendtskaber, lækre drinks og selvfølgelig en masse dans. Men hvad byder dagstimerne på?

Stranden

Med en næsten garanti for sol hver dag, så kan man selvfølgelig altid bruge dagen på at få en lækker tan, bade eller læse en bog. Men er du ligesom jeg, en person som elsker fart over feltet? Kan du godt lide at få vind i håret og et sus i maven? Så skal du prøve nogle af de mange vandaktiviteter som findes langs stranden i Golden Sands. Her findes alt fra den populære banan til sofaen og gummiringe som spændes efter en speedbåd. Udover dette, så er der også mulighed for at paraglide efter en speedbåd, hvor man kommer langt over havets overflade og derfra kan se en stor del af Golden Sands.
Hvis man er den aktive type, så kan man også løbe en tur langs stranden eller spille strandvolleyball med sine venner!

Beach Volley, Sunny Beach

Restauranter

Uden mad og drikke – duer helten ikke! I Golden Sands kan man altså finde en lækker frokost til næsten ingen penge! Byen er fyldt med restauranter som sælger meget varieret mad – det er alt fra bulgarsk til græsk, indonesisk, thai og italiensk mad. Derudover findes der også de internationale kæder såsom McDonalds og Subway.

Halv/hel-dagsoplevelser

En lille gåtur på 1,8 km fra Party Hotellet i Golden Sands finder man Aquapolis. Dette er Golden Sands’ vandland, som byder på mange meters høje vandrutsjebaner. Det er både med og uden gummiringe – fællesnævneren er dog, at alle giver et sus i maven! Oppe fra øverste vandrutsjebane, finder man også en utrolig smuk udsigt over Golden Sands. Er du en konkurrenceminded person? Så er der også mulighed for, at udfordre dine venner i de mange vandrutsjebaner!

I skoven omkring Golden Sands findes der Jeep Safari – her køres der i et ujævnt terræn, med høj hastighed og sjove chauffører! Er man til natur, god mad, et sus i maven og vind i håret? Så skal man opleve Jeep Safari i Golden Sands.

Skumfest

I Golden Sands findes der ikke kun fester om natten, men også om dagen! Man kan altså, med sine DUF guider, komme til skumfest! Her er der fest, farver, god musik, pool-badning, drinks og selvfølgelig en masse skum! Her kan du hygge dig med alle dine venner samt alle de nye bekendtskaber som i opnår på jeres ferie i Golden Sands. Her har vi selvfølgelig sørget for, at der er penge at spare, hvis du har det uundværlige DUF VIP-kort

Golden Sands, skumfest

 

Om Lykke N.

Lykke er destinationschef i Golden Sands har arbejdet som guide i Golden Sands i flere år inden da. Hvis der er nogen der kender til mulighederne i Golden Sands, om det er nattelivet eller aktiviteter i dagstimerne, så er Lykke den rette at spørge til råds!