Information & overblik til rejsende: INDREJSEREGLER

Strand, sol, Duf bloggen

BUCKET LIST til Tyrkiet

12.11.2018 -  Skrevet af Camilla V.

Her kommer 5 tips til hvad du skal lave i Tyrkiet!

HC Andersen skrev en gang: “At rejse er at leve” og vi hos DUF-Rejser kunne ikke være mere enig! Vi er selv mega store fans af Alayna og Tyrkiet generelt, men måske er du ikke lige så overbevist. Men nu skal jeg fortælle dig, hvorfor det er en god ide at rejse til Alanya & hvad du bare skal NÅ at opleve under din rejse til den tyrkiske by!

1. Solbadning!

Det er altid vigtigt, når du tager på ferie, at du ikke skal høre hånefulde kommentar, når du kommer tilbage på ferie, så som: “Har du ikke lige været på ferie? Det kan vi ellers ikke se på din kulør” eller “Regnede det under hele din ferie, siden du næsten er blegere nu end før?” - derfor er det oplagt at tage til Alayna, hvor solen hele tiden skinner, temperaturen er høj og du er sikker på en god tan! Derudover er vandet langs Alanya også altid meget badevenligt! Whats not to like?

2. Få kultur ind på livet!

Tyrkiet er et af de lande, som er verdens ældste og der har simpelthen så meget historie og kultur at byde på! Landet byder på alt fra arkæologiske udgravninger, til smukke klostre, slotte og nogen af de mest historiske bygninger i verden.

3. Gør en god handel!

Hvis der noget, som tyrkerne elsker, så er det at handle - og det samme gør turisterne også! Byen byder på mange små gader med markeder, boder og stander, hvor du kan købe alt hvad hjertet kunne begære. Og hvis du er god til at forhandle, så kan du ofte ende med at have en ret god besparelse! Og hvem kan ikke godt lide det?

4. Spis det lokale mad!

Tyrkiet har et af de bedste køkkener og du skal klart gøre dig selv en stor tjeneste og smage på smagerne! Når du spiser ude, så bestil “Meze” som hovedret sammen med masser af tyrkisk brød og selvfølgelig en flaske Raki, det vil du ikke fortryde! Efter et godt måltid, kan du altid skylle efter med en tyrkisk the eller kaffe og Tyrkish delights, hvis du har en sød tand.

5. Prøv det tyrkiske bad - Hamam!

Her er wellness og velvære i højeste fokus! Du bliver masseret, vasket og skrubbet godt igennem. Vi vil anbefale, at du starter din ferie ud på bedste vis med et tyrkisk bad, så dit solbrune lag ikke bliver skrubbet af!

Jeg håber på, at du nu er blevet lidt klogere på, hvad din ferie bare SKAL indeholde, når du rejser mod Alanya til sommer. Hvis du følger disse råd, så vil du helt sikkert få en ferie i verdensklasse, som du ikke kommer til at glemme lige med det samme!
Vi glæder os til at byde dig velkommen til smukke Alanya!