Ungdomshotel Zornitza

Sunny Beach, Bulgarien

Ungdomshotel Zornitza (All-Inclusive)

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 200 m
NATTELIVNATTELIV: 150 m
BARBAR: Ja

ZORNITZA - MIDT I SUNNY BEACH

Zornitza er det absolut mest populære hotel for unge mennesker i Sunny Beach. Hotel Zornitza er til dig, som ønsker at bo midt i Sunny Beach med kun få minutters gang til både strand og Flower Street, hvor Den Glade Viking ligger.

FACILITETER

Hotellets poolområde blev renoveret i 2016 og er derfor utroligt lækkert og indbydende. Poolområdet er samlingspunktet for unge fra hele Skandinavien, og specielt DUF-rejsers gæster fylder de mange liggestole. Ved poolområdet er der selvfølgelig også en poolbar, hvorfra der serveres kølige drinks. Derudover arrangeres der forskellige aktiviteter på hotellet, eksempelvis volleyball.

På Party Hotel Zornitza har du derfor altid garanti for en festlig og god stemning sammen med både guider og gæster. Med andre ord, forsøger Hotel Zornitza at gøre hver dag til en fest.

VÆRELSER

På hotellet findes forskellige værelsestyper. Et dobbeltværelse er med plads til 2  personer. Er I en større flok, som rejser sammen, så kan I vælge en toværelseslejlighed med plads til 4-6 personer.

All-Inclusive

På Zornitza er All-Inclusive inkluderet i prisen.
Der er selvfølgelig FRI BAR hele dagen* og maden serveres følgende:

  • Morgenmad fra kl. 07 - 09.30
  • Frokost fra kl. 12 - 14
  • Eftermiddagssnacks fra kl 16 - 17.30
  • Aftensmad fra kl. 19 - 21

*Fri bar er i tidsrummet 10 - 21
(Gælder vand, sodavand, whisky, gin, vodka, rom, øl, ect - Lokale mærker)

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.