Hotel Zornitza
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL ZORNITZA

Hotel Zornitza er til dig som ønsker at bo midt i det hele med kun få minutters gang til både strand og Flower Street (centrum, hvor det store diskotek Den Glade Viking ligger)

BELIGGENHED

Du kan virkelig ikke bo mere centralt i Sunny Beach med bare nogle få meter til Flowerstreet, 2-3 minutters spadseretur til stranden, og 500 meter på gående fod til det store skandinaviske diskotek: Den Glade Viking.

FACILITETER

Hotellets poolområde blev renoveret i 2016 og er derfor utroligt lækkert og indbydende. Poolområdet er samlingspunktet for unge fra hele Skandinavien.

Ved poolområdet er der selvfølgelig også en poolbar, hvorfra der serveres kølige drinks (som er inkluderet i din All-Inclusive!). Derudover arrangeres der dagligt forskellige aktiviteter på hotellet, eksempelvis volleyball, beerpong og bordtennis m.m.

På Hotel Zornitza har du derfor altid garanti for en festlig og god stemning sammen med både guider og gæster.
Med andre ord: Dit ophold på Ungdomshotel Zornitza gør hver dag til en fest!

VÆRELSERNE

Værelserne på hotellet er rummelige og er enkelt indrettede. På hotellet findes dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer og lejligheder m. All Inclusive med plads til 2-4 personer. Til alle værelserne er der egen balkon, køleskab, eget bad og toilet, aircondition og WIFI.

PENSION

Opholdet på Hotel Zornitza er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet:

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Middagsmad: 12:00 - 14:00
  • Snacks, kaffe, te og kage: 16.00 - 17.30
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30
  • Fri bar i lokale alkoholiske og alkolholfrie drikkevarer: 10.00 - 21.00
    (Lokal spiritus såsom: vodka, whisky, gin, rom, vin og øl m.m.)

**Ovenstående tider KAN variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning, og er således intet DUF-Rejser kan påvirke.

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere