Rejserne til sommeren 2023 kommer snart

Ungdomshotel Tia Maria
Mulighed for all-incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL TIA MARIA

Hotel tia Maria er til dig, som ønsker at bo centralt i sunny beach ,Hotellet er placeret centralt i Sunny Beach med kun 1000 meter til bylivet og 300 meter til stranden, og er derfor et oplagt hotel for unge.

FACILITETER

Du skal ikke bevæge dig langt fra hotellet for at ramme Sunny Beachs lækre strand med liggestole og feriestemning. Strandpromenaden er 6 km lang og er fyldt med små butikker, restauranter og barer,

Er du ikke til sand mellem tæerne, så kan du bruge dagen ved et af hotellets poolområder med 2 pools. På hotellet findes en lobby bar samt en poolbar, hvorfra du kan nyde kolde drinks imens musikken ved poolen, bidrager til den gode stemning.

Når du er blevet lækker brun og har ladet op til aftenens fest, skal du ikke gå mere end 1000 meter for at finde nattelivet i Sunny Beach. Hotel Tia Maria er et perfekt valg, hvis du gerne vil på ferie og bo centralt, sammen med mange andre DUF-gæster.

VÆRELSERNE

Værelserne på hotellet er rummelige og er enkelt indrettet. På hotellet findes dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer sammen. Til alle værelserne er der egen balkon. På værelserne er der desuden køleskab, eget bad og toilet samt aircondition. 

Værelserne er indrettet med alt hvad du skal bruge til din ferie.

LIGHT ALL-INCLUSIVE

Når du bor på Tia Maria kan du tilkøbe Light All-Inclusive for kun 999. Et specielt tilpasset All-Inclusive koncept, for unge, som både er billigt og har de mest populære elementer inkluderet fra den traditionelle All-Inclusive. Drikkevarerne er tilgængelige i hotellets pool bar eller lobby bar

Light All-Inclusive skemaet:

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
    (Soft drinks, kaffe/te og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Morgenmaden serveres i hotellets restaurant, hvor der er et stort udvalg af pålæg, brød, yogurt, æg, pølser mv. Hertil juice, vand og kaffe. 

FULD All-Inclusive

Ønsker du mere All-Inclusive, så du VIRKELIG ikke mangler noget på din ferie, og hvor du også får adgang til den store lækre frokost og aftensmadsbuffet i hotellets store restaurant, så skal du vælge den FULDE ALL-INCLUSIVE. Den Fulde All-Inclusive koster kun 1.499 kr for  hele ugen.

  • Middagsmad 13.00 - 15.00
  • Snacks: 10.00 - 17.00
  • Aftensmad: 19.00 - 21.00
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
    (Soft drinks, kaffe/the og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)

 

 

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere