AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

Ungdomshotel
Ungdomshotel Tia Maria
Mulighed for All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL TIA MARIA

Ungdomshotel Tia Maria er til dig, som ønsker at bo centralt i Sunny Beach. Hotellet er placeret centralt i Sunny Beach med kun en lille kilometer til bylivet og 300 meter til stranden, og er derfor et oplagt hotel for dig og dine venner og veninder, som ønsker et ungdomshotel med fuld fart over feltet. Dit ophold på ungdomshotel Tia Maria er med morgenmad inkluderet, men du har mulighed for både at opgradere til Light-All-Inclusive (999 kr) eller den fulde All-Inclusive (1.499 kr). Læs mere i afsnittene nedenfor.

FACILITETER

Du skal ikke bevæge dig langt fra hotellet for at ramme Sunny Beachs lækre strand med liggestole og feriestemning. Strandpromenaden er 6 km lang og er fyldt med små butikker, restauranter og strandbarer. Er du ikke til sand mellem tæerne, så kan du bruge dagen ved hotellets poolområde. I hotellets poolbar kan du nyde dine All-inclusive-drinks mens tonerne fra de bedste sommertracks, bidrager til den gode stemning.

Når du er blevet lækker brun og har ladet op til aftenens fest, skal du ikke gå mere end 1000 meter for at finde nattelivet i Sunny Beach. Ungdomshotel Tia Maria er et perfekt valg, hvis du gerne vil på ferie og bo centralt, sammen med mange andre DUF-gæster.

VÆRELSERNE

Værelserne på hotellet er rummelige og er enkelt indrettet. På hotellet findes dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer sammen. Til alle værelserne er der egen balkon. På værelserne er der desuden køleskab, eget bad, toilet og aircondition. 

Værelserne er indrettet med alt hvad du skal bruge til din ferie.

LIGHT ALL-INCLUSIVE

Når du bor på Tia Maria kan du tilkøbe Light All-Inclusive for kun 999 kr. Et specielt tilpasset All-Inclusive koncept for unge, som både er billigt og har de mest populære elementer inkluderet fra den traditionelle All-Inclusive. Drikkevarerne er tilgængelige i hotellets pool bar eller lobby bar

Light All-Inclusive indholdet

Følgende er inkluderet i All-Inclusive light

 • Morgenmad: 07.30 – 10.00
  Serveres fra en stor, lækker og indbydende buffet! Morgenmadsbuffeten består af forskelligt brød, pålæg, diverse morgenmadsprodukter samt det klassiske æg og bacon, som hører sig til på ferien. Blot for at nævne det mest populære. Der er også MASSER af andet lækkert at gå på opdagelse i. Udvalget er enormt! Hertil naturligvis kaffe, the, juice m.m.

 • Eftermiddagssnacks er inkluderet
  Serveres fra en stor og indbydende buffet, med et udvalg af lettere internationale og lokale retter! Her finder du klassiske snacks som f.eks pommesfrites, sandwiches, pizza og meeeeget mere.

 • Fri bar: 10.00 - 20.00
  10 timers fri bar HVER dag, så tørster man ikke! Den Fri Bar serveres fra en eller flere af hotellets barer i løbet af dagen, og inkluderer vind, vand og øl samt spiritus i lokale mærker. Her kan du helt frit tanke op og slukke din tørst ubegrænset i løbet af dagen - om det er i lækre cocktails, en kold cola/juice eller i en iskold øl, ja så er det altså bare at gå i baren og hente.
Der findes altid et udvalg vegetariske retter.

FULD All-Inclusive.

Ønsker du mere All-Inclusive, så du VIRKELIG ikke mangler noget på din ferie, og hvor du også får adgang til den store lækre frokost og aftensmadsbuffet i hotellets store restaurant, så skal du vælge den FULDE ALL-INCLUSIVE. Den Fulde All-Inclusive koster kun 1.499 kr for  hele ugen

Det vil sige at du har dette inkluderet:

 • Morgenmad 07.30 - 10.00 - som tidligere beskrevet
 • Snacks: 10.00 - 17.00 - som tidligere beskrevet
 • Fri bar: 10.00 - 20.00 - som tidligere beskrevet
Men DERUDOVER så får du også følgende inkluderet:
 • Frokost: 12.00 - 14.00
  Serveres fra en stor, lækker og indbydende buffet med et stort udvalg af lækre internationale såvel som lokale retter! Her finder du et stort udvalg af pastaretter, risretter, pizza, lækre salater samt frisk frugt og lidt til den søde tand.

 • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  Serveres fra en stor og indbydende buffet, med et udvalg af lækre og internationale og lokale retter. Aftensmaden er for mange dagens højdepunkt, da der altid findes noget rigtig lækkert i buffeten. Buffeten byder på alt fra delikate lokale retter til det mere mainstream internationale køkken, som appellerer til det lidt bredere publikum. Derfor finder du i buffeten hver dag et super stort udvalg af lækre salater, forskelligt kød, frisk og brød - samt naturligvis - velsmagende desserter i form af kage, frisk frugt m.m.

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Ungdomshotellet er til dig, som elsker fest, farver og sjove dage. Det er et vores mest populære hoteler i Sunny Beach, og vi glæder os igen i år til, at byde vores gæster velkommen til et hotel med fuld fart på!

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Hotellerne er oftest fuldt booket og mange gæster skal finde ind og ud af hotellet på en og samme dag. Vi beder jer derfor have tålmodighed.

Hotellet er officielt 3-stjernet, men hos DUF-Rejser kategoriserer vi det 4-stjernet, da hoteller simpelthen er helt ideelt for unge mennesker som rejser på ferie.

Ved tidlige morgen fly kan man ofte check ind tidligere end kl 14:00. Så snart værelserne er klar, kan man check ind.


Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere