JANUARUDSALG MED RABATTER HELT OP TIL 60%:  SPAR MERE END 5.000,- PER PERSON

Ungdomshotel Tia Maria
Mulighed for all-incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

UNGDOMSHOTEL TIA MARIA

Ungdomshotel Tia Maria er til dig, som ønsker at bo centralt i Sunny Beach. Hotellet er placeret centralt i Sunny Beach med kun en lille kilometer til bylivet og 300 meter til stranden, og er derfor et oplagt hotel for dig og dine venner og veninder, som ønsker et ungdomshotel med fuld fart over feltet. Dit ophold på ungdomshotel Tia Maria er med morgenmad inkluderet, men du har mulighed for både at opgradere til Light-All-Inclusive (999 kr) eller den fulde All-Inclusive (1.499 kr). Læs mere i afsnittene nedenfor.

FACILITETER

Du skal ikke bevæge dig langt fra hotellet for at ramme Sunny Beachs lækre strand med liggestole og feriestemning. Strandpromenaden er 6 km lang og er fyldt med små butikker, restauranter og strandbarer. Er du ikke til sand mellem tæerne, så kan du bruge dagen ved hotellets poolområde. I hotellets poolbar kan du nyde dine All-inclusive-drinks mens tonerne fra de bedste sommertracks, bidrager til den gode stemning.

Når du er blevet lækker brun og har ladet op til aftenens fest, skal du ikke gå mere end 1000 meter for at finde nattelivet i Sunny Beach. Ungdomshotel Tia Maria er et perfekt valg, hvis du gerne vil på ferie og bo centralt, sammen med mange andre DUF-gæster.

VÆRELSERNE

Værelserne på hotellet er rummelige og er enkelt indrettet. På hotellet findes dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer sammen. Til alle værelserne er der egen balkon. På værelserne er der desuden køleskab, eget bad, toilet og aircondition. 

Værelserne er indrettet med alt hvad du skal bruge til din ferie.

LIGHT ALL-INCLUSIVE

Når du bor på Tia Maria kan du tilkøbe Light All-Inclusive for kun 999 kr. Et specielt tilpasset All-Inclusive koncept, for unge, som både er billigt og har de mest populære elementer inkluderet fra den traditionelle All-Inclusive. Du morgenmad inkluderet samt adgang til hotellets snack bar hele dagen - hele ugen! Der er selvfølgelig også drikkevarer inkluderet, som serveres fra hotellets poolbar.

Light All-Inclusive skemaet

 • Morgenmad: 07.30 - 10.00
 • Snacks 10.00 - 17.00
  (salat, sandwiches, pomfritter, frugt, mm..)
 • Fri bar: 10.00 - 20.00 (ad libitum!)
  (Soft drinks, kaffe/te og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Morgenmaden serveres i hotellets restaurant, hvor der er et stort udvalg af pålæg, brød, yoghurt, æg, pølser mv. Hertil juice, vand og kaffe. 

FULD All-Inclusive

Ønsker du mere All-Inclusive, så du VIRKELIG ikke mangler noget på din ferie, og hvor du også får adgang til den store lækre frokost og aftensmadsbuffet i hotellets store restaurant, så skal du vælge den FULDE ALL-INCLUSIVE. Den Fulde All-Inclusive koster kun 1.499 kr for  hele ugen.

 • Morgenmad 07.30 - 10.00
 • Middagsmad 13.00 - 15.00
 • Snacks: 10.00 - 17.00
 • Aftensmad: 19.00 - 21.00
 • Fri bar: 10.00 - 20.00
  (Soft drinks, kaffe/the og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)

 

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere