Hotel Svejest
Med & uden All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL SVEJEST

Hotel Svejest i Sunny Beach er til dig, som ønsker at bo på et ungdomshotel fyldt med DUF-gæster. Hotellet har et lækkert poolområde, hvor der altid er garanti for en fantastisk stemning.

BELIGGENHED

Hotel Svejest ligger centralt i Sunny Beach og med gåafstand til både stranden og bylivet, heriblandt det eftertragtede diskotek Den Glade Viking. Hotellet har været et hit siden 2015 og bliver det igen i 2018. Hotellet anbefales til alle af DUF-rejser.

FACILITETER

Poolområdet fungerer som samlingspunktet for de mange DUF-gæster, som bor på hotellet. Til poolområdet er der selvfølgelig tilknyttet en poolbar, hvorfra der serveres kolde drinks. Der er derfor mulighed for en rigtig god forfest inden aftenens fest. Ja man kan næsten forestille sig et rigtigt poolparty, som man normalt ellers kun ser på film!

VÆRELSERNE

Værelserne på hotellet er rummelige og er enkelt indrettede. På hotellet findes dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer sammen.

Til alle værelserne er der egen balkon, hvorfra du har udsigt ud over Sunny Beach. På værelserne er der desuden køleskab, eget bad og toilet samt mulighed for aircondition.

PENSION

Opholdet på hotel Svejest er som udgangspunkt med unden pension, men det er muligt at tilkøbe All Inclusive. Hvis du ønsker at vælge All Inclusive skal du vælge værelsestypen: "Dobbeltværelse med All Inclusive".

All Inclusive skemaet*:

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Middagsmad: 12:00 - 14:00
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30
  • Fri bar i lokale alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer: 11.00 - 20.00
    (Lokal spiritus såsom: vodka, whisky, gin, rom, vin og øl m.m.)

**OBS!** Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning, og er således intet DUF-Rejser kan påvirke. 

Dette er uden tvivl hotellet for jer som ønsker at rejse billigt, bo centralt med mange andre unge og have All Inclusive. Det er svært at finde et hotel, hvor man får ligeså meget værdi for pengene.


Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere