AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

Ungdomshotel Bahami Residence
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Velkommen til det fantastiske all-inclusive Hotel Bahami Residence, et moderne og stilfuldt ungdomshotel beliggende i hjertet af Sunny Beach. Dette skønne hotel tilbyder den perfekte kombination af luksus og bekvemmelighed, hvilket gør det til det ideelle valg for unge rejsende, der leder efter en uforglemmelig oplevelse.

Værelserne

På dette ungdomshotel Bahami Residence er der et stort fokus på at give gæsterne de højeste standarder for komfort og luksus. Værelserne er rummelige og velindrettede, og er alle designet med moderne bekvemmeligheder for at sikre et behageligt ophold. Hvert værelse har aircondition, satellit-tv, minikøleskab og egen balkon med en fantastisk udsigt over det omkringliggende område. Værelserne er også udstyret med et lille te-køkken og et køleskab.

På værelserne kan man bo mellem 2-4 personer.

Beliggenheden

Hotellet ligger kun en kort gåtur fra det pulserende natteliv i Sunny Beach. Uanset om du leder efter en afslappende aften på en strandbar eller en spændende aften på en natklub, finder du det hele kun et stenkast fra hotellet.

 

For de gæster, der foretrækker at tilbringe dagene ved stranden, så ligger dette skønne hotel kun få hundrede meter væk. På stranden kan du nyde solen ved Sortehavets sandede kyst, tage en dukkert i det krystalklare vand, eller prøve en række af de mange forskellige vandsportsaktiviteter.

All-Inclusive

På Hotel Bahami Residence forstår de at lækker mad er en væsentlig del af enhver ferieoplevelse. Hotellets restaurant serverer et lækkert udvalg af lokale og internationale retter tilberedt af kan de friskeste råvarer af hotellers dygtige kokke.

All-Inclusive udvalget på inkluderer tre måltider om dagen, plus snacks og drikkevarer hele dagen(udvalgte tidspunkter). Morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet, så du kan prøve en række forskellige retter og finde dine favoritter. Hotellet  tilbyder også snacks hele dagen, så I kan tanke op mellem de tre hovedmåltider.

Når det kommer til drikkevarer, så tilbyder hotellets all-inclusive en række lækre alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer. Du kan nyde en forfriskende cocktail eller en kold øl ved poolen eller en uden at skulle bekymre dig om regningen.

All-incluisve skema.

  • Morgenmad: 08.00 - 10.00
  • Middagsmad 12.00 - 14.00
  • Snacks: 15.00 - 16.00
  • Aftensmad: 18.30 - 21.00
  • Fri bar: 10.00 - 21.00
    (Soft drinks, kaffe/the og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)


OBS. Hotellet er officielt 3 stjernet, men vi har hos DUF-Rejser valgt at kategorisere hotellet som 4 stjernet i kategorien ungdoshotel grundet den centrale beliggenhed og den generelle standard på faciliteterne.

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere