Pomorie

Sunny Beach, Bulgarien

Pomorie (All-Inclusive)

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 20 m
NATTELIVNATTELIV: 400 m
BARBAR: Ja
Hotel Pomorie i Sunny Beach ligger ud til stranden og i gå afstand til det hele! 
Hotel Pomorie er et af årets nye hoteller. Det tilbyder både All-Inclusive og en beliggenhed helt ud til Sunny Beachs lækre strand!

Hotellet

I hotellets have findes der et stort poolområde med solsenge til alle hotellets gæster. Her kan i nyde en kold drink fra baren mens i nyder solen og den lækre afkølede pool.
Derudover finder i på hotellet flere restauranter, spilleområder og lige ved siden af er der mulighed for et spil volleyball, tennis ect. Der er også mulighed for at få den ultimative afslapning i hotellets spa. Det koster kun et lille gebyr.

Værelserne

På Hotel Pomorie tilbydes der fine værelser med dobbeltsenge, altan, køleskab og bad/toilet.

All-Inclusive inkluderet

Når i bor på Pomorie har i all-inclusive inkluderet under hele opholdet. Det betyder i selvfølgelig har morgen-, middags- og aftensmad hver dag + Fri Bar fra kl. 10:00 - 20:00.
Derudover vil hotelbaren tilbyde snacks i løbet af dagen.
Man kommer ikke til at mangle noget, når man bor på Hotel Pomorie i Sunny Beach

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.