Kuban

Sunny Beach, Bulgarien

Kuban (All Inclusive)

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 200 m
NATTELIVNATTELIV: 0 m
BARBAR: Ja

Kuban

Hotellet som alle ønsker at bo på når de er i Sunny Beach!

Beliggenhed

Kuban ligger i hjertet af Sunny Beach med direkte adgang til Flower street, hvor alle diskoteker, barer og restauranter ligger. Dette betyder at du har 0 m til nattelivet og kun 200 m til stranden. Bedre beliggenhed findes ikke.

Faciliteter

Der er flere ting, der gør Kuban til et af de mest attraktive hoteller i Sunny Beach. Den ene er den fantastiske beliggenhed, som er nævnt ovenfor. En anden er det vilde vandland, der hører med til hotellet og som frit kan benyttes af alle DUF gæster i løbet af deres ferie på Kuban. Alle der har været i Sunny Beach før, og er gået forbi hotellet har tænkt tanken: Der gad jeg godt bo!

Udover det vanvittig lækre vandland, så er dit ophold også med all inclusive, hvilket betyder at alle måltider er inkluderet i opholdet. Her vil typisk være morgenmad, frokost og aftensmad. Der er naturligvis også fri bar fra morgen til aften, hvor du kan drikke ad libitum af gin, rom, vodka, vand, sodavand mm.  i lokale mærker.

Værelserne

På Kuban er der mulighed for at blive indlogeret tre forskellige dobbeltværelser afhængigt af graden af eksklusivitet du ønsker. Alle kan rumme 2-3 personer. Såfremt du ønsker lidt mere plads har du også mulighed for at bo i en Junior suite, hvor i kan bo 2-4 personer.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.