All-Inclusive afbudsrejser!  Se alle tilbud her

Hotel Kalofer
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Hotel Kalofer

Da det ofte er 30+ grader, kan det være en anelse varmt at ligge hele dagen på stranden, men så kan I altid blive afkølet i et af hotellets store swimmingpool. Ved poolområdet har du mulighed for at finde dig til rette i poolbaren, hvorfra der serveres kølige forfriskninger og eksotiske drinks.

Hotellet ligger lige ud til særdeles  godt placeret i gå afstand til sandstrand og ud til den livlige strandpromenade, hvor der er fyldt med barer, restauranter og en masse shoppemuligheder. Kun 600 meter derfra ligger det kendte diskotek Den Glade Viking.

FACILITETER

Hotellet har et lækket poolområde med gratis solstole og parasoller som er samlingspunktet for de glade DUF gæster. Der er også en poolbar hvor I kan nyde de friske drinks og kolde øl hele dagen, som er med I jeres all-inclusive.

VÆRELSERNE

Værelserne på Kalofer er udstyret med eget toilet og bad med hårtørrer, aircondition, køleskab, telefon og en møbleret balkon eller terrasse. Alle værelserne er flot og enkelt indrettet i en 3-stjernet standard fra top til tå. Værelserne er perfekte til DUF-gæsterne.

All-inclusive

På Hotel Kalofer er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.30 - 14.30
  • Aftensmad: 18.00 - 20.00
  • Snack bar : 16:00 – 17:30
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom. øl, vin m.m.)

OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

 

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere