Kalina Garden

Sunny Beach, Bulgarien

Kalina Garden (All Inclusive Premium)

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 250 m
NATTELIVNATTELIV: 50 m
BARBAR: Ja

Kalina Garden

Et 4 stjernet hotel midt i Sunny Beach. Det er et oplagt valg til dig, der ønsker at bo tæt på alt og samtidig bo i lækre omgivelser.

Beliggenhed

Hotellet ligger kun 250 m fra stranden og 50 m fra det ekstreme natteliv i Sunny Beach. Såfremt du ønsker at shoppe eller andet indkøb, så ligger det lige inden for rækkevidde også.

Faciliteter

På hotellet finder du blandt andet restaurant, bistro, et lækkert poolområde, WIFI og en bar. Herudover er dit ophold med all inclusive, hvilket betyder at alle måltider er inkluderet, og at du hele ugen igennem har fri bar på hotellet.

Værelserne

På Kalina Garden bliver du indlogeret i pæne dobbeltværelser, der fremstår meget rummelige og af høj standard. I alle værelserne kan i bo 2-3 personer og de indeholder allesammen en altan, hvor i kan sidde og nyde livet og eventuelt fortælle en røverhistorie eller to.

All Inclusive Premium

På Kalina Garden får du helt eksklusivt for dette hotel All Inclusive Premium, og dette betyder blandt andet at bistroen på hotellet er åben fra 10:00 - 18:00 og 20:30 - 23:00, hvor du kan få serveret: pizza, sandwich, pommes frites, is, burgers og andre søde sager. Bistroen er udover måltiderne i hotellets restaurant, som naturligvis også er inkluderet i din All Inclusive.

Desuden betyder All Inclusive Premium på Kalina Garden også at du kan få importeret alkohol, og ikke kun de lokale som normalt er inkluderet i en All Inclusive. Så der er rig mulighed for at nyde en lækker ferie!

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.