Ungdomshotel Svejest

Sunny Beach, Bulgarien

Ungdomshotel Svejest (All Inclusive)

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 400 m
NATTELIVNATTELIV: 200 m
BARBAR: Ja

UNGDOMSHOTELLET SVEJEST

Hotel Svejest i Sunny Beach er til dig, som ønsker at bo på et ungdomshotel fyldt med DUF-gæster. Hotellet har et lækkert poolområde, hvor der altid er garanti for en fantastisk stemning.

FACILITETER

Poolområdet fungerer som samlingspunktet for de mange DUF-gæster, som bor på hotellet. Til poolområdet er der selvfølgelig tilknyttet en poolbar, hvorfra der serveres kolde drinks. Der er derfor mulighed for en rigtig god forfest inden aftenens fest.

Hotel Svejest ligger centralt i Sunny Beach og med gåafstand til både stranden og bylivet, heriblandt det eftertragtede diskotek Den Glade Viking. Hotellet har været et hit siden 2015 og bliver det igen i 2018. Hotellet anbefales til alle af DUF-rejser.

VÆRELSER

Hotel Svejest er med hele 11. etager og sin grønne farve let at genkende. Værelserne på hotellet er rummelige og er enkelt indrettede. På hotellet findes dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer sammen. Et dobbeltværelse til enebrug er for dig, som ønsker at have et værelse helt for dig selv. Til alle værelserne er der egen balkon, hvorfra du har udsigt ud over Sunny Beach. På værelserne er der desuden køleskab, eget bad og toilet samt mulighed for aircondition.

MAD OG DRIKKE


Opholdet på Ungdomshotel Svejest er som udgangspunkt uden pension, men det er muligt at tilvælge enten fri bar hele ugen, eller All Inclusive. Hvis du ønsker at vælge All Inclusive skal du vælge værelsestypen: "Dobbeltværelse med All Inclusive".

I Fri Bar (uden mad) er følgende inkluderet:
  • Fri bar i poolbaren fra kl. 10.00-20.00 i sodavand, juice, øl, vin, vodka, rom og mm. (lokale mærker)  

I All Inclusive light er følgende inkluderet:
  • Morgenmad, aftensmad og Fri Bar.

billedervideoDUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.