Hotel Pomorie
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

POMORIE

Hotel Pomorie i Sunny Beach ligger ud til stranden og i gå afstand til det hele!  Hotel Pomorie er et af årets nye hoteller. Det tilbyder både All-Inclusive og en beliggenhed helt ud til Sunny Beachs lækre strand!

BELIGGENHED

Hotellet er et stort og indbydende hotel af høj standard beliggende få meter fra stranden. Hotel Pomorie er beliggende i den sydlige ende af Sunny Beach og kun ca. 500 meter fra centrum, men alligevel i gå afstand til det hele, og i første række ned til stranden, kun adskilt af strandpromenaden.

FACILITETER

I hotellets have findes der et stort poolområde med solsenge til alle hotellets gæster. Her kan i nyde en kold drink fra baren mens i nyder solen og den lækre afkølede pool.

Derudover finder i på hotellet flere restauranter, spilleområder og lige ved siden af er der mulighed for et spil volleyball, tennis etc. Der er også mulighed for at få den ultimative afslapning i hotellets spa.

VÆRELSERNE

Værelserne på hotellet er rummelige og er enkelt indrettede. På hotellet findes dobbeltværelser, hvor man kan bo 2 eller 3 personer sammen. Til alle værelserne er der egen balkon, køleskab, eget bad og toilet, aircondition og WIFI.

PENSION

På Pomorie er dit ophold med All Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive programmet for sommeren 2018:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere