Party Hotel Chaika Beach

Sunny Beach, Bulgarien

Party Hotel Chaika Beach (All Inclusive)

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 20 m
NATTELIVNATTELIV: 200 m
BARBAR: Ja

HOTEL CHAIKA BEACH

Hotel Chaika Beach er til dig, som ønsker at bo direkte ud til strandpromenaden ved den lækre, finkornede sandstrand. Hotellet er placeret centralt i Sunny Beach med kun 500 meter til bylivet og er derfor et oplagt hotel for unge.

FACILITETER

Du skal kun lige bevæge dig ud fra hotellet for at ramme Sunny Beachs lækre strand med liggestole og feriestemning. Strandpromenaden er 6 km lang og er fyldt med ferie shops, restauranter og barer.

Er du ikke til sand mellem tæerne, så kan du bruge dagen ved et af hotellets store poolområder. På hotellet findes 2 barer samt en poolbar, hvorfra du kan nyde kolde drinks. Derudover tilbyder hotellet jacuzzi, sauna og spa.

Når du er blevet lækkerbrun og har ladet op til aftenens fest, skal du ikke gå mere end 500 meter for at finde Den Glade Viking. Hotel Chaika Beach er derfor et perfekt valg, hvis du gerne vil på badeferie med lidt ekstra luksus og samtidig være tæt på bylivet.

VÆRELSER

Alle værelserne på hotellet er super flotte og indbydende. De har alle egen terrasse, bad eller badekar og toilet. Du kan vælge at bo på et dobbeltværelse med plads til 2-3 personer med pooludsigt eller havudsigt. Ønsker du at bo alene, så skal du vælge et dobbeltværelse med pooludsigt til enebrug.

MAD OG DRIKKE

Opholdet på Chaika Beach er inklusiv morgenmad. Du kan opgradere til både  halvpension eller All Inclusive.

Halvpension består af morgenmad og aftensmad.

I All Inclusive er følgende inkluderet:
  • Buffet med morgenmad, middagsmad og aftensmad
  • Fri bar ved hotellets poolbar hver dag fra kl. 10.00-22.00. I den Fri Bar er der sodavand, juice, øl, vin, rom, gin m.m. (Lokale mærker).

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.