All-Inclusive afbudsrejser!  Se alle tilbud her

Astoria
Ultra All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Astoria

Hotellet, der passer til dig, der ønsker at bo med både nattelivet og stranden inden for rækkevidde. Astoria er af rigtig høj standard og lokker hvert år mange unge skandinavere til de skønne omgivelser, som danner ramme om en ungdomsferie i verdensklasse.

Beliggenhed

Astoria er beliggende i det absolutte centrum af Sunny Beach, hvor du har mindre end 200 m til det pulserende natteliv. Herudover er hotellet praktisk talt placeret direkte på den lækre strand i Sunny Beach, så du har altså kun 20 m til stranden, når du skal ned og få tilført kroppen noget kulør.

I dit ophold er inkluderet solseng og 1 parasol på stranden pr. hver 2 personer i rejser.

Faciliteter

Som nævnt tidligere er Astoria et hotel med rigtig høj standard. Udover de fantastiske omgivelser på hotellet, så finder du et af de aller bedste poolområder i hele Sunny Beach her. Poolområdet er ideelt til at slappe af i dagstimerne og danne nye bekendtskaber med alle de andre unge danskere, der bor på hotellet. Du vil også finde en poolbar, restaurant, WIFI, og indkøbsmuligheder på hotellet.

Ultra All-Inclusive

På Astoria er dit ophold med Ultra All-Onclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar, både i poolbaren, på stranden og i lobbybaren på hotellet.
  • Morgenmad fra 07.30 - 10.00
  • Frokost fra kl.12.30 - 14.30
  • Aftensmad fra 18.00 - 21.00
  • Snacks 10.00 - 18.00 & 22.00 - 23.00
  • Fri bar fra kl.10.00 - 23.00.
  • Fadøl og softdrinks på stranden: 10.00 - 18.00


OBS:

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed

Vi er meget stolte af at kunne præsentere Astoria for vores gæster i år, da det er et hotel af meget høj klasse, og det nærmest er skræddersyet til at skabe den perfekte ungdomsferie for dig og dine venner!

Vi glæder os til at tage imod dig, på Astoria til sommer.

Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere