Partyhotel Diamond

Sunny Beach, Bulgarien

Partyhotel Diamond (All Inclusive)

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 200 m
NATTELIVNATTELIV: 100 m
BARBAR: Ja

Hotel Diamond (All Inclusive)

Hotellet, der passer til dig, der ønsker at bo med både nattelivet og stranden inden for meget kort afstand. Diamond er af rigtig høj standard og lokker hvert år mange unge skandinaver til de skønne omgivelser, som danner ramme om en ungdomsferie i verdensklasse. Hotellet ligger desuden direkte i forlængelse af Flowerstreet, hvor alle diskoteker og barer er placeret i Sunny Beach.

Beliggenhed

Diamond er beliggende i centrum af Sunny Beach, hvor du har mindre end 100 m til det pulserende natteliv. Herudover er der ganske kort afstand til stranden, så du har altså alt inden for rækkevidde når du bor på Hotel Diamond i Sunny Beach.

Faciliteter

Som nævnt tidligere er Diamond et hotel med rigtig høj standard og udover de fantastiske omgivelser på hotellet, så findes der et skønt poolområde, som er samlingspunkt for DUF gæsterne i dagtimerne. Alle faciliteterne på hotellet er ideelt for afslapning, nye bekendtskaber og vilde fester, de danner alle rammer om en fantastisk ungdomsferie.

Værelserne

Værelserne på Hotel Diamond er nydelige og velindrettede. Du har alt hvad du skal bruge på din ungdomsferie på disse værelser. Desuden er alle værelserne med balkon.

All Inclusive

På Diamond er dit ophold med All Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive programmet for sommeren 2018:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

Vi er meget stolte af at kunne præsentere skønne Hotel Diamond for vores gæster i år, da det er et hotel af meget høj klasse, og det nærmest er skræddersyet til at skabe den perfekte ungdomsferie, for dig og dine venner!

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.