Ungdomshotel
Coral Apartments
Mulighed for All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

CORAL Apartments 

Coral Apartment er fine lejligheder der er pænt indrettet. Lige nede under komplekset finder du et supermarked, hvor der kan købes forfriskninger til lave priser! Og lige ude ved hovedvejen finder du boder der har billig fastfood.

BELIGGENHED

Lejlighederne ligger for enden af Flower street som er centrum af Sunny Beach, men også tilpas langt fra at der er ro når man er klar til at ramme puden. Blot 400 meter fra Coral rammer du den lækre gyldne sandstrand som Sunny Beach har at byde på.

FACILITETER

Coral er blot lejligheder man lejer så der er ikke andet end lejlighederne og en reception. Men hvis man vælger at tilkøbe all-inclusive på nabohotellet Diamond, har man lov til at bruge deres faciliteter som deres pool, og man kan nyde godt af deres lækre poolbar hele dagen. (OBS! Det viste poolbillede ovenfor er på nabohotellet Diamond.)

VÆRELSERNE

Værelserne på Coral er af høj standard i forhold til møbler, lækkert marmorgulv og lækkert badeværelse med bad. I lejlighederne er der også en lille altan hvor det er muligt at stå og kigge ud over hele sunny beach og mærke stemningen på flower street som er det centrale af Sunny Beach, også der hvor det populære diskotek Den Glade Viking ligger.

PENSION

Når man bor på Coral Apartments har man mulighed for at købe All-Inclusive til nabohotellet Diamond for KUN 142 kr om dagen, svarende til KUN 998 kr for en HEL uge! Ved køb af all-inclusive er alle måltider betalt hjemmefra, og du vil igennem hele ugen have fri bar. Du har også fri adgang til hotel Diamonds lækre pool område, hvor mange unge DUF-gæster hænger ud i løbet af dagen.

All Inclusive skemaet:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Eftermiddagssnacks: 15:00 - 17:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)


Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere