Coral Apartments
Mulighed for All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

CORAL

Coral Apartment er virkelig lækre lejligheder der er indrettet virkelig lækkert. Lige nede under komplekset finder du et supermarked, hvor der kan købes forfriskninger til helt utrolig lave priser! Og lige ude ved hovedvejen finder du boder der har billig fastfood.

BELIGGENHED

Lejlighederne ligger for enden af Flower street som er centrum af Sunny Beach, men også tilpas langt fra at der er ro når man er klar til at ramme puden. Blot 300 meter fra Coral rammer du den lækre gyldne sandstrand som Sunny Beach har at byde på.

FACILITETER

Coral er blot lejligheder man lejer så der er ikke andet end lejlighederne og en reception. Men hvis man vælger at tilkøbe all-inclusive på nabohotellet Diamond som er vores Party hotel har man lov til at bruge deres faciliteter som deres pool, og man kan nyde godt af deres lækre poolbar hele dagen.

VÆRELSERNE

Værelserne på Coral er af høj standard i forhold til møbler, lækkert marmorgulv og lækkert badeværelse med bad. I lejlighederne er der også en lille altan hvor det er muligt at stå og kigge ud over hele sunny beach og mærke stemningen på flower street som er det centrale af Sunny Beach, også der hvor det populære diskotek Den Glade Viking ligger.

PENSION

Når man bor på Coral har man mulighed for at købe All-Inclusive til nabohotellet Diamond. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive programmet for sommeren 2018:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere