AFBUDSREJSER! De sidste pladser bliver solgt billigt!  Rejser fra 2.599,-

Ungdomshotel
Coral Apartments
Mulighed for All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

CORAL Apartments 

Coral Apartment er store flotte lejligheder, der er pænt indrettet. Lige nede under komplekset finder du et supermarked, hvor der kan købes forfriskninger til lave priser! Og lige ude ved hovedvejen finder du boder der har billig fastfood. Lejlighederne ligger for enden af Flower street som er centrum af Sunny Beach. Det ligger dog tilpas langt larmen, at det er muligt at falde til ro når man rammer puden. Blot 400 meter fra Coral rammer du den lækre gyldne sandstrand som Sunny Beach har at byde på.

FACILITETER

Det er muligt at tilkøbe all-inclusive på det 4-stjernede nabohotel Hotel Diamond, hvor man også bruge deres faciliteter, herunder en lækker stor pool, samtidig med at man nyder godt af deres lækre all-inclusive program. (NB! Det viste poolbillede ovenfor er på nabohotellet Diamond)

VÆRELSERNE / STUDIOS

Værelserne på Coral er af høj standard i forhold til møbler, lækkert marmorgulv og lækkert badeværelse med bad. Der er i alt fem senge og en mindre altan. Der er massere af plads at boltre sig på, så det er det oplagte valg, hvis dig og vennerne ønsker at bo sammen!

All-inclusive

Når man bor på Coral Apartments har man mulighed for at købe All-Inclusive til nabohotellet Ungdomshotel Diamond. Dette koster kun 1.099 kr., og gælder for HELE ugen.

Ved køb af All-Inclusive er alle måltider betalt hjemmefra, og du vil igennem hele ugen have fri bar. Du har også fri adgang til Ungdomshotel Diamond lækre poolområde, hvor mange unge DUF-gæster hænger ud, soler og socialiserer i løbet af dagen.

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.00 - 14.00
  • Snacks, kaffe, te og kage: 16.00 - 17.30
  • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.).
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

NB: Vi gør opmærksom på at Coral under check-in opkræver et depositum på 20. euro pr. gæst. Dette refunderes hvis lejligheden er ubeskadiget ved check-out.

Vi gør opmærksom på at der i højsæsonen, hvor hotellerne oftest er fuldt booket og der er mange ankomster / og afgange, kan forekomme ventetid ved check-in på hotellet. Vi beder jer derfor have tålmodighed.Ved tidlige morgen fly kan man ofte check ind tidligere end kl 14:00. Så snart værelserne er klar, kan man check ind.


Tryghed

GRATIS TRYGHEDSPAKKE!

Du er sikret mod næsten alt med vores tryghedspakke. Lige nu helt GRATIS (Du sparer 498,-)!

Læs mere