Coral Apartments

Sunny Beach, Bulgarien

Coral Apartments

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Nej
STRANDSTRAND: 250 m
NATTELIVNATTELIV: 150 m
BARBAR: Ja
Fine lejligheder lige ved Flowerstreet (centrum, bar gaden!)

Hotel Coral Apartments ligger lige ved hovedgaden i Sunny Beach og dermed tæt på alt hvad du skal være i nærheden af på din ferie!

Blot 150 meter væk ligger det danske kæmpe diskotek Den Glade Viking, og går du 20-30 meter længere, finder du en af Europas bedste sandstrande.

Lige nede under komplekset finder du et supermarked, hvor der kan købes forfriskninger til helt utrolig lave priser!

Lejlighederne

Der er plads til 2-5 personer i lejlighederne, der alle er rummelige og indeholder aircondition, køleskab, toilet/bad og en spiseplads, hvor man kan nyde lidt mad eller drikkelse inden turen går videre ud i Sunny Beach natteliv.
Udover det har alle lejligheder store altaner med god plads til at hygge sig på.

Mulighed for all-inclusive

Når du bor på Coral har du selvfølgelig også mulighed for at få all-inclusive på din ferie. Tilvælger du All-Inclusive under dit ophold på Coral, serveres mad og drikke på det 4-stjernede nabohotel Partyhotel Diamond. 

Coral råder ikke over noget poolområde, men når du har tilvalgt All-Inclusive, så kan du selvfølgelig også anvende poolområdet på nabohotellet Partyhotel Diamond. .

All-Inclusive på Diamond serveres i følgende tidsrum:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30
Fri bar: 11:00 - 20:00 (Lokale mærker)

OBS!
Coral har ingen pool. Vi gør opmærksom på, at billederne der vises af poolområdet er fra nabohotellet Party Hotel Diamond. Når du bor på Coral har du kun adgang til poolområdet på Party Hotel Diamond, hvis du har tilvalgt all-inclusive.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.