Få et unikt gruppetilbud -  Spar op til 1.000,- pr. person

Ungdomshotel
Coral Apartments
Mulighed for All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

CORAL Apartments 

Coral Apartment er store flotte lejligheder, der er pænt indrettet. Lige nede under komplekset finder du et supermarked, hvor der kan købes forfriskninger til lave priser! Og lige ude ved hovedvejen finder du boder der har billig fastfood. Lejlighederne ligger for enden af Flower street som er centrum af Sunny Beach. Det ligger dog tilpas langt larmen, at det er muligt at falde til ro når man rammer puden. Blot 400 meter fra Coral rammer du den lækre gyldne sandstrand som Sunny Beach har at byde på.

FACILITETER

Det er muligt at tilkøbe all-inclusive på nabohotellet Yavor Palace, hvoraf man bruge deres faciliteter, herunder en lækker stor pool, samtidig med at man nyder godt af deres lækre all-inclusive program. (NB! Det viste poolbillede ovenfor er på nabohotellet Yavor Palace.)

VÆRELSERNE

Værelserne på Coral er af høj standard i forhold til møbler, lækkert marmorgulv og lækkert badeværelse med bad. Der er i alt fem senge og en mindre altan. Der er massere af plads at boltre sig på, så det er det oplagte valg, hvis dig og vennerne ønsker at bo sammen!

All-inclusive

Når man bor på Coral Apartments har man mulighed for at købe All-Inclusive til nabohotellet Yavor Palace for KUN 142 kr om dagen, dvs. til KUN 999 kr. for en HEL uge! Ved køb af All-Inclusive er alle måltider betalt hjemmefra, og du vil igennem hele ugen have fri bar. Du har også fri adgang til hotel Yavor Palace lækre pool område, hvor mange unge DUF-gæster hænger ud i løbet af dagen.

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.00 - 14.00
  • Snacks, kaffe, te og kage: 16.00 - 17.30
  • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.).
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

NB: Vi gør opmærksom på, at Coral under check-in opkræver et depositum på 20. euro pr. gæst. Dette refunderes hvis lejligheden er ubeskadiget ved check-out.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester og arrangementer med de andre gæster.

Læs mere