Byhotel #tætpåbyen
Boomerang
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL BOOMERANG

Hotel Boomerang er et moderne og stilfuldt All-Inclusive hotel med en god beliggenhed i Sunny Beach. Det ligger i gå-afstand til alt hvad du har brug for. Det ligger centralt, uden at ligge direkte i partyzonen. Hotellet har et hyggeligt og indbydende poolområde, hvor du kan nyde et bredt udvalg af lækre kølige drinks, som selvfølgelig er inkluderet i dit ophold.

Faciliteter

Boomerang er et dejligt hotel, hvor der er rig mulighed for afslapning, samtidig med at der nydes godt af den fri All-Inclusive. Det er det perfekte valg for jer, som ønsker at kombinere en ungdomsferie med lækker afslapning. Boomerang har et mindre, men funktionelt træningsrum hvor det er muligt at sommerformen ved lige. Så er du ikke blot på udkig efter en ungdomsrejse med fuld fart på alle ugens syv dage, men gerne vil kombinere din ferieoplevelse med lidt fysisk aktivitet - så er Boomerang det oplagte valg for dig. 

VÆRELSERNE

Boomerang har fine og hyggelige værelser, hvor I kan bo to eller tre personer. Den 3. person vil bo på en ekstra opredning, som er ganske komfortabel. Alle værelserne har balkon, hvor det er muligt at hygge i løbet af dagen.

All-Inclusive skemaet

I dit ophold på Boomerang er der inkluderet All-Inclusive. Dette betyder at du har tre måltider inkluderet dagligt, både morgenmad, frokost og aftensmad i hotellets buffet. Herudover er der også fri bar i lokale mærker.

  • Morgenmad: 07.00 - 10.00
  • Frokost: 12.00 - 14.30
  • Eftermiddagssnacks: 15.30 - 17.00
  • Aftensmad: 18.00 - 21.00
  • Fri bar: 10.00 - 20.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin mv.)
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester og arrangementer med de andre gæster.

Læs mere