Boomerang
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL BOOMERANG

Hotel Boomerang er et moderne og stilfuldt All-Inclusive hotel med formidabel beliggenhed i det centrale Sunny Beach. Hotellet har et hyggeligt og indbydende poolområde, hvor du kan nyde et bredt udvalg af lækre kølige drinks, som selvfølgelig er inkluderet i dit ophold.

Hotellet

Boomerang er et dejligt hotel hvor der både er mulighed for at slappe af ved poolen eller feste med de andre unge danskere omkring den lækre poolbar. Det er det perfekte valg for dig, som ønsker at kombinere en ungdomsferie med vilde byture og afslapning omkring poolen.

Træningsfaciliteter

Boomerang har et mindre, men funktionelt, træningsrum hvor du kan holde sommerformen ved lige. Så er du ikke blot på udkig efter en ungdomsrejse med fuld fart på alle ugens syv dage, men gerne vil kombinerer din ferieoplevelse med lidt fysisk aktivitet - så er Boomerang det oplagte valg for dig.  

Beliggenhed

Boomerang er beliggende centralt i Sunny Beach med gåafstand til alt. Den nærmeste kiosk er lige rundt om hjørnet, og skal man opleve det vilde natteliv, så er der alt kun en kort gåtur hertil. Det kan også være man vil på stranden i løbet af ferien, og i så fald ligger den populære strand i Sunny Beach altså kun 350 meter fra hotellet.

All Inlclusive inkluderet

I dit ophold på Boomerang er der inkluderet All Inclusive Light. Dette betyder at du har 3 måltider dagligt inkluderet, både morgenmad, frokost og aftensmad. Herudover er der også fri bar i lokale mærker fra 10:00 - 21:00.

  • Morgenmad: kl. 07.00 - 10.00
  • Frokost: kl.12.00 - 14.30
  • Eftermiddagssnacks: kl. 15.30 - 17.00
  • Aftensmad: kl. 18.00 - 21.00
  • Fri bar fra kl.10.00 - 20.00
    Fri bar i lokal alkohol og alkoholfrie drikkevarer: 11.00 - 21.0
    (Lokal spiritus såsom: vodka, whisky, gin, rom, vin og øl m.m)

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere