Blue Pearl

Sunny Beach, Bulgarien

Blue Pearl (Ultra All Inclusive)

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 0 m
NATTELIVNATTELIV: 600 m
BARBAR: Ja

Blue Pearl

Et hotel af den aller højeste klasse. Hotellet er beliggende lige uden for alt larm og fest i Sunny Beach.

Beliggenhed
På Blue Pearl får du et hotel, der ligger direkte på stranden med en privat afdeling. Udover dette så bor du i et roligere område af Sunny Beach, hvor der ikke er larm og fest 24 timer i døgnet. Dog er centrum af Sunny Beach stadig inden for gåafstand, og du har kun 600 m til Den Glade Viking!

Faciliteter

Da hotellet er af 4 stjerner, og et eksklusivt et af slagsen, er omgivelserne på hotellet virkelig lækre. Du har stranden under fødderne med det samme du træder udenfor hotellet. Herudover har hotellet også et dejligt poolområde. Som en ekstra krølle på halen, finder du også Ultra All Inclusive på hotellet, som betyder at du ikke kun får serveret lokale drikkevarer, men også kan nyde gavn af importeret alkohol. Desuden er alle måltider også inkluderet i dit ophold.

Værelserne

På Blue Pearl har du mulighed for at blive indlogeret i et dobbeltværelse, hvor i kan bo 2-3 personer. Der er også mulighed for at bo i en af de store lejligheder, hvor i kan bo 4-6 personer. Alle værelser fremstår nyrenoveret og af høj standard, der findes også en altan på alle værelserne.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.