Luksushotel #lååågsus
Barcelo Royal Beach
Halvpension
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

Barcelo Royal Beach

Et hotel for dig som sætter stor pris på luksus, god service og en fantastisk beliggenhed. Barcelo er et hotel, der rummer det meste og kvaliteten på hotellet, vil ikke skuffe nogen.
Beliggenhed

Beliggenhed

Hotellet er beliggende helt centralt i Sunny Beach og du har kun 100 m til stranden, samt 200 meter til centrum, hvor alle festerne foregår.

Faciliteter

Hotellet er kendt for at have Bulgariens største spaområde på hotellet, og herudover finder du mange lækre faciliteter såsom poolbar, fitnesscenter, indendørs pool, wifi og mange andre skønne ting. Der vil dagligt komme DUF-guider ud på hotellet, som vil sørge for at alt er som det skal være.

Værelserne

På Barcelo Royal Beach bliver du indlogeret i et deluxe dobbeltværelse, som kan rumme 2-3 personer. Værelset i sig selv er dejligt rummeligt og fremstår rigtig lækkert. Værelserne og hotellet i sig selv er generelt et eller to niveauer over alt andet, du kan finde i Sunny Beach.

Pension

På Barcelo Royal Beach er dit ophold som udgangspunkt med halvpension. Dette betyder at din har betalt for morgenmad og aftensmad hjemmefra.

Halvpensions skemaet:

  • Morgenmad: 07:30 - 10:00
  • Aftensmad: 18:00 - 20:30

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere