Balaton Hotel
Morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL BALATON

Hotel Balaton er specielt velegnet til dig, som ønsker at bo centralt i Sunny Beach, blot få hundrede meter fra den lækre finkornede sandstrand.

FACILITETER

Du skal ikke bevæge dig langt fra hotellet for at ramme det absolutte centrum i Sunny Beach - ja, faktisk er der ikke mere end små 5 minutter ned til den lækre strand med liggestole og feriestemning. I Sunny Beach finder du i øvrigt en 6 km lang strandpromenade, som er fyldt med små shops, restauranter og barer.

Så nyder du, at ligge ved stranden, ja så er der altså virkelig ikke langt.

Ønsker du i stedet at ligge ved en lækker pool, så har hotellet også et stort og indbydende poolområde - hvorfra der selvfølgelig er let adgang til hotellets poolbar, hvor der serveres iskolde drinks (og helt gratis, hvis du har tilvalgt All-Inclusive!).

Når du er blevet lækker brun, og måske overvejer om du skal ud og have en lille en, så skal du ikke gå mere end små 200 meter for at ramme Den Glade Viking. Hotel Balaton er derfor et perfekt valg, hvis du ønsker en lækker badeferie, samtidig med at du er tæt på bylivet.

VÆRELSER

Alle værelserne på hotellet er fine, rene og indbydende enkle. De har alle eget bad eller badekar, samt toilet. Du kan vælge at bo på et dobbeltværelse med plads til 2-3 personer.

PENSION

Opholdet på Hotel Balaton er med morgenmad inkluderet, men du har mulighed for at opgradere til all-inclusive. Hvis du ønsker all-inclusive på dit ophold, kan du tilkøbe det under din bestilling for kun 114 kr. per dag svarende til 799 kr. per person for en hel uge.

All Inclusive skemaet:

  • Morgenmad
  • Middagsmad
  • Aftensmad
  • Eftermiddagssnacks
  • Fri bar i lokale alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer: 10.00 - 21.00
    (lokal spiritus såsom vodka, whisky, gin, rom, vin og øl m.m.)

** OBS! Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning, og er således intet DUF-Rejser kan påvirke.

** OBS! Hotellet er officielt kategori 2+ stjerner - men vi hos DUF-Rejser kategoriserer det som 3-stjernet pga af beliggenhed, standard på værelser og udbuddet på All-Inclusive.

Festpakker

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere