Azurro

Sunny Beach, Bulgarien

Azurro (All-Inclusive)

Sunny Beach, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 600 m
NATTELIVNATTELIV: 1000 m
BARBAR: Ja

Hotellet

Et stilfuldt 3-stjernet hotel i gåafstand til det hele! På hotellet vil du have afgang til en lækker pool og liggestole til fri afbenyttelse. I forbindelse med poolen finder en en lækker snackbar hvor du kan nyde en iskold drink under solen. På Azurro er der også et fitnesscenter og en minigolf bane.

Faciliteter

Azurro ligger centralt i Sunny Beach lige ud til stranden, så du skal ikke gå langt for at kunne nyde Sunny Beachs lækre sandstrand. På Azzuro er alt inden for gåafstand og du har mindre en 300 m til det pulserende natteliv i Sunny Beach.

Værelserne

Værelserne på dette skønne hotel mangler ingenting. På værelserne har man aircondition, balkon, køleskab og toilet/bad. På værelser er det muligt at bo 2-3 personer.

All-inclusive

Opholdet op Azurro er med All-inklusive. Dette betyder at du hver dag på din ferie får serveret morgen-, middag-, og aftensmad. Derudover har du selvfølgelig også FRI BAR fra kl. 10-20.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.