Tsarevets

Golden Sands, Bulgarien

Tsarevets (Morgenmad)

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 400 m
NATTELIVNATTELIV: 300 m
BARBAR: Ja

Tsaravets

Et hotel, der ligger perfekt hvis man ønsker at kombinere sin ferie med fest, afslapning, mange bekendtskaber og så til meget billige penge. På Tsaravets får du en fantastisk oplevelse sammen med de andre unge danskere til en rigtig god pris!

Beliggenhed

Du bor direkte i centrum af Golden Sands med kun 400 m til den lækre strandpromenade og med under 300 m til Den Glade Viking og resten af de mange barer og diskoteker, der fylder Golden Sands.

Værelserne

På hotellet oplever du at værelserne er nydelige, men simpelt indrettede. Værelserne indeholder hvad du skal bruge i løbet af din ferie, og der er mulighed for at bo 2-3 personer på et værelse. Alle værelserne indeholder en altan, hvor nogle har udsigt til havet.

Mad og drikke

Opholdet på Tsaravets kan fås både med morgenmad kun eller med All Inclusive, hvis man ønsker det. Hvis man bestiller sit ophold med All Inclusive, så vil alle måltider være inkluderet og der vil ligeledes være fri bar hver eneste dag fra 10:00-20:00.

*Vær opmærksom på at tiderne kan variere fra sæson til sæson.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.