Tintyava

Golden Sands, Bulgarien

Tintyava (All-Inclusive)

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 150 m
NATTELIVNATTELIV: 500 m
BARBAR: Ja
Hotel Tintyava er en 3-stjernet perle centralt i Golden Sands, i skønne omgivelser!

Hotellet

På Tintyava kan man virkelig nyde ferien! Hotellet har to terrasser, hvor af den ene er et hyggeligt grønt område og den anden er det store poolområde omgivet af solsenge, hvor man kan ligge og nyde den bulgarske sol, mens man nyder en drink fra poolbaren lige ved siden af, som selvfølgelig er gratis, da all-inclusive er inkluderet i opholdet.

All-inclusive

Når du bor på Tintyava har du All-Inclusive inkluderet under hele opholdet. Det betyder du hver dag får serveret en buffet til både morgen, middag og aften. Derudover har du fri bar i hotellets poolbar hver dag fra kl. 10-20.

Værelserne

Alle værelserne på hotellet har altan, aircondition og badeværelse. Der er plads til 2-3 personer på hvert.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.