Sofia

Golden Sands, Bulgarien

Sofia (All inclusive)

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 100 m
NATTELIVNATTELIV: 250 m
BARBAR: Ja

Hotel Sofia

Hotel Sofia er et luksuriøst hotel i hjertet af Golden Sands og med kun 100 meter til stranden.
Her kan du nyde de lækre forhold hotellet tilbyder. Du finder blandt andet en stor restaurant, en lækker poolbar ved hotellets dejlige afkølede pool, en irsk pub og hvis du ønsker at holde formen ved lige, finder du også et fitnessområde.

Alle værelser på hotellet er top-moderne og indrettet med altan, aircondition og et rummeligt badeværelse med hårtørrer.

All-Inclusive

I hotellets restaurant er der all-inclusive. Det betyder at du hver dag kan få både morgen-, middag- og aftensmad på hotellet, der bliver serveret som buffet.

Tiderne er som følger:

Morgenmad: 7:30 - 10:00
Frokost: 12:30 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:00

Fri bar: 10:00 - 20:00 (Lokale mærker)

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.