Hotel Tintyava
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL TINTYAVA

På Tintyava kan man virkelig nyde ferien! Hotellet har to terrasser, hvor af den ene er et hyggeligt grønt område og den anden er det store poolområde omgivet af solsenge, hvor man kan ligge og nyde den bulgarske sol, mens man nyder en drink fra poolbaren lige ved siden af, som selvfølgelig er gratis, da all-inclusive er inkluderet i opholdet. 

BELIGGENHED

Hotellet ligger 2 minutters gågang til stranden og den 4 km. Lange strandpromenade der er fyldt med barer, restauranter, diskoteker og en masse shoppemuligheder og 5 minutter til det populære diskotek Den Glade Viking.

FACILITETER

Hotellet har en stor lækker pool med en poolbar tilknyttet som du kan nyde lækkert af hele dagen. Der er også en stor lækker restaurant hvor der vil blive serveret mad 3 gange dagligt.

VÆRELSERNE

Alle værelserne på hotellet er rummelige og enkelt indrettet. Alle værelserne har altan, aircondition, kabel tv, minibar og badeværelse. Der er plads til 2-3 personer på hvert.

PENSION

På Tintyava er dit ophold med All Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive programmet for sommeren 2018:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere