Perunika

Golden Sands, Bulgarien

Perunika (Morgenmad)

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 250 m
NATTELIVNATTELIV: 0 m
BARBAR: Ja

Centralt beliggende hotel, skøn standard og særdeles venligt personale.

Skøn kvalitets hotel for alle, men god placering i Golden Sands.

Værelser

Hvis du vælger at du vil bo på Hotel Perunika, får du et lækkert hotel med skønne faciliteter. Hvert dobbeltværelse indeholder to seperate senge, aircondition, eget bad og toilet, køleskab og balkon.

Tæt på det meste. Perunika ligger i øvrigt tæt på stranden og heller ikke langt fra Ungdomshotellet, hvis man har lyst til at feste om dagen. Alle de restauranter, som DUF anbefaler, ligger også i gåafstand fra hotellet.

Mad og drikke

Hvis du er ude efter et fint hotel med gode værelser, venligt personale og et hyggeligt og intimt poolområde - så skal du vælge Perunika.
Hotellet købes med morgenmad, men man kan tilkøbe all inclusive.
På Perunika er der med all inclusivel fri bar fra 11.00 - 22.00, samt måltider og snacks flere gange dagligt. 

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.