Hotel International
Morgenmad
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

INTERNATIONAL

Hotel International er hotellet, du skal vælge, hvis du ønsker en ferie med luksus i verdensklasse. Hotellet ligger lige ud til strandpromenaden og er kendt for at være bygget oven på et af de mest kendte kasinoer som også er med i en af James Bond filmene. Alle, der tidligere har været i Golden Sands, kender Hotel International. 

BELIGGENHED

Hotellet ligger helt centralt i Golden Sands, lige ud til Goldens Sands lækre sandstrand og ud til den livlige strandpromenade der er fyldt med massere af restauranter, diskoteker og shoppemuligheder. Kun 150 meter derfra ligger det kendte diskotek Den Glade Viking.

FACILITETER

Det 5-stjernede hotel har et fantastisk poolområde, hvor du kan nyde dagen på en moderne liggestol med fødderne direkte i swimmingpoolen. Herfra har du udsigt ud over havet og Golden Sands fantastiske strandpromenade. 

VÆRELSERNE

Hotel International er et topmoderne hotel med den nyeste indretning. Dette er tydeligt fra det øjeblik, som man træder ind på hotellet, hvor man bliver mødt af en fantastisk reception. (Receptionen har 24-timers åbent.) 

PENSION

Opholdet er med morgenmad hver morgen:

Morgenmad: 07:30 - 10:00

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere