Hotel Aphrodite
Med & uden All-Incl.
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL APHRODITE

Vores 4 stjernet Aphrodite hotel ligger centralt i Golden Sands og byder på en masse ungdom. Med deres lækre poolbar er der meget socialt sammenhold og en festlig stemning med alle hotellets andre gæster.  

BELIGGENHED

Hotellet ligger kun 25 m meter fra den lækre gyldne sandstrand som Golden Sands har at byde på. Samme afstand er der til den 4 km. Lange strandpromenade der er fyldt med barer, restauranter, diskoteker og shoppemuligheder.

FACILITETER

Aphrodite Hotel har alt hvad man skal bruge på sin ferie! På hotellet finder du 2 poolområder, Wellness Center og Fitness Center. Den lækre poolbar der næsten ligger i poolen.

VÆRELSERNE

Som resten af hotellet, er Aphrodites værelser virkelig hyggeligt med plads til 2-3 personer. Der er altan og aircondition på alle værelserne. Derudover finder du et lækkert badeværelse med både bruser og badekar, samt hårtørrer.

PENSION

Opholdet på Aphrodite Hotel er som udgangspunkt med morgenmad eller All-inclusive. Hvis du ønsker All-inclusive kan du tilvælge det ved bestilling for 800 kr. pr. person.

All-inclusive programmet 2018:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Frokost: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30
Fribar i lokal alkohol og alkoholfrie drikkevarer: 11:00 - 21:00
(Lokal spiritus som: rom, vodka, whiskey, gin, øl og vin m.m)

**(Overstående tider kan variere fra sæson til sæson)

 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere