Strandhotel #solbadning
Hotel Gladiola Star
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL GLADIOLA STAR

Hotel Gladiola Star er et lækkert 4 stjernet hotel med en rigtig god beliggenhed, kun få meter fra stranden. På dette hotel bor du rigtig godt, hvis du gerne vil bo i byen og tæt på stranden. Hotellet har også et lækkert pool området hvor du har mulighed for at få en afslappende gang massage eller finde dig til rette i poolbaren, hvorfra der serveres kølige forfriskninger og eksotiske drinks.

BELIGGENHED

Hotellet ligger lige ud til Golden Sands smukke sandstrand og ud til den livlige strandpromenade hvor der er fyldt med barer, restauranter og en masse shoppemuligheder. Kun 400 meter derfra ligger det kendte diskotek Den Glade Viking.

FACILITETER

Hotellet rummer 2 lækre pools som er samlingspunktet for glade DUF gæster. Der er også en poolbar hvor i kan nyde de friske drinks og kolde øl hele dagen, som er med i jeres all-inclusive.

VÆRELSERNE

Værelserne på Gladiola Star er rummelige og enkelt indrettet. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bad med hårtørrer, satellit-tv, aircondition, køleskab, telefon og møbleret balkon eller terrasse.

PENSION

På Gladiola Star er dit ophold med All Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All Inclusive skemaet:

Morgenmad: 07:30 - 10:00
Middagsmad: 12:00 - 14:00
Aftensmad: 18:00 - 20:30

Fri bar: 11:00 - 21:00 (Lokale spiritus som: vodka, gin, rom, vin og øl)

**(Ovenstående tider kan variere fra sæson til sæson)

 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester & arrangementer med de andre gæster

Læs mere