Få et unikt gruppetilbud -  Spar op til 1.000,- pr. person

Strandhotel #solbadning
Hotel Gladiola Star
All-Inclusive
Om hotellet
Beskrivelse af hotellet og facilliteter

HOTEL GLADIOLA STAR

Hotel Gladiola Star er et lækkert 4 stjernet hotel med en rigtig god beliggenhed, kun få meter fra stranden. På dette hotel bor du rigtig godt, hvis du gerne vil bo i byen og tæt på stranden. Hotellet har også et lækkert pool området, hvor du har mulighed for at få en afslappende gang massage eller finde dig til rette i poolbaren, hvorfra der serveres kølige forfriskninger og eksotiske drinks.

Hotellet ligger lige ud til Golden Sands smukke sandstrand, og ud til den livlige strandpromenade hvor der er fyldt med barer, restauranter og en masse shoppemuligheder. Kun 400 meter derfra ligger det kendte diskotek Den Glade Viking.

FACILITETER

Hotellet rummer to lækre pools som er samlingspunktet for glade DUF gæster. Der er også en poolbar hvor I kan nyde de friske drinks og kolde øl hele dagen, som er med i jeres All-Inclusive.

VÆRELSERNE

Værelserne på Gladiola Star er rummelige og fine indrettet. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bad med hårtørrer, satellit-tv, aircondition, køleskab, telefon og en fin balkon. At hotellet har fire stjerner kommer i til udtryk på værelserne, hvor standarden er udover det sædvanlige.

ALL-INCLUSIVE

På Gladiola Star er dit ophold med All-Inclusive. Det betyder at du har alle måltider betalt hjemmefra, og du igennem hele ugen vil have fri bar.

All-Inclusive skemaet

  • Morgenmad: 07.30 - 10.00
  • Frokost: 12.00 - 14.00
  • Aftensmad: 18.00 - 20.30
  • Fri bar: 11.00 - 21.00
    (Soft drinks og lokal spiritus: Vodka, whisky, gin, rom, øl, vin m.m.)
OBS! Vi tager forbehold for, at ovenstående tider og udvalg kan variere fra sæson til sæson på hotellets foranledning.

 

Husk din festpakke!

Gå ikke glip af de vildeste fester og arrangementer med de andre gæster.

Læs mere