Gladiola Star

Golden Sands, Bulgarien

Gladiola Star (All-Inclusive)

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 40 m
NATTELIVNATTELIV: 200 m
BARBAR: Ja

Hotellet

Gladiola Star er et 4-stjernet hotel centralt i Golden Sands. Hotellet har både bar og restaurant i forbindelse med det store poolområde på hotellets terrasse, hvor du kan nyde en kold drink og alle døgnets måltider mens du nyder den bagende sol.

Ønsker du at holde formen ved lige, finder du på hotellet også fitness center og bordtennis område.

Værelserne

Fordelt på 7 etager ligger hotellets lækre værelser med plads til 2-3 personer, der alle har altan, aircondition, køleskab og badeværelse med hårtørrer.

All-Inclusive inkluderet

Bestiller du med DUF på Aphrodite Hotel er der all-inclusive inkluderet under hele opholdet.
Her bliver serveret morgenmad, frokost og aftensmad, mens du selvfølgelig har fri bar fra kl. 10:30 - 22:30.

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.