Hotel Gladiola

Golden Sands, Bulgarien

Hotel Gladiola (All-Inclusive)

Golden Sands, Bulgarien

Destination:

Afrejse fra:

Afrejsedato:

Antal uger:

Antal værelser:


Udvidet søgning: Nulstil filter

POOLPOOL: Ja
STRANDSTRAND: 50 m
NATTELIVNATTELIV: 300 m
BARBAR: Ja

På 4-stjernede Gladiola Star bor du på første parket med kun et stenkast til både strand, fest og shopping! 

Beliggenhed
Vil du og dit selskab bo rigtig lækkert, og selvfølgelig centralt? Så er det her I skal bo! Hotel Gladiola Star tilbyder jer den perfekte udgangsposition til Golden Sands’ mange attraktioner og seværdigheder. Hotellet ligger mere eller mindre direkte på den gyldne sandstrand kun adskilt af den eksklusive strandpromenade, som strækker sig over hele 4 kilometer.

Når I bor på Hotel Gladiola Star har I kun 200 meter til diskotek Den Glade Viking og 100 meter til centrum, hvor I finder et utal af barer, natklubber, shoppingmuligheder og restauranter. 

Hotellet
Hvis det som oftest er på den anden side af 30+ grader kan det være en anelse varmt at ligge hele dagen stranden, men så kan I altid blive afkølet i et af hotellets to store swimmingpools. Ved pool området har du mulighed for at få en afslappende gang massage eller finde dig til rette i poolbaren, hvorfra der serveres kølige forfriskninger og eksotiske drinks.
På Gladiola Star har I fri adgang til gratis Wi-Fi i receptionsområdet/lobbyen, og  mod et mindre tillæg kan I endda tage det med op på værelset.

Værelserne
Værelserne på Gladiola Star er udstyret med eget toilet og bad med hårtørrer, satellit-tv, aircondition, køleskab, telefon og møbleret balkon eller terrasse. Alle værelserne er utrolig lækkert indrettet i en eksklusiv 4-stjernet standard fra top til tå. Vi anbefaler vores gæster at leje en safety-box ved ankomst, og dette gøres helt let og enkelt ved receptionspersonalet som står til rådighed 24 timer i døgnet.

Forplejning
På Gladiola Star har I All-Inclusive, og det vil sige at inkluderet i prisen er:
· Fri Bar i tidsrummet 10.00 – 22.30 på et udvalg af sodavand og lokale alkoholiske drikkevarer(Gin, vodka, whisky, rum, etc. )
·      Morgen, middag og aftenbuffet.

Hvis I ønsker et billigere 3 stjernet alternativ uden All-Inclusive men med samme super beliggenhed anbefaler vi nabohotellet, Hotel Akatcia.

På Gladiola Star bor I fantastisk tæt på alting i vidunderlige omgivelser, og i nogle virkelig lækre værelser.

Vi ses til sommer i Golden Sands på hotel Gladiola Star! 

DUF-REJSER - Vi er de unge danskeres foretrukne rejsearrangør!

Igennem mange år har DUF-Rejser været den foretrukne arrangør, når ungdomsferien skulle vælges. Vi er eksperter i unge og rejser, og har igennem vores mange års erfaring, et godt kendskab til hvad det vil sige at levere et kvalitets produkt, som lever op til forventningerne til en ungdomsferie. Vores primære opgave er at levere en ekstraordinær service, og vi sætter en stor ære i altid at have glade gæster. Derfor har vi også branchens bedste guider, der igennem kurser bliver uddannet specifikt til ungdomsbranchen. Du vil som gæst med DUF-Rejser altid være garanteret, at der er en guide omkring dig. De kommer på hotellerne hver dag, og er sammen med gæsterne hele dagen - De er naturligvis også med om aftenen, og fester sammen med jer som gæster. Vores guiders mål er at give dig minder for livet, hvor både fest, nye bekendskaber, sikkerhed og de unikke oplevelser er i fokus. Vi glæder os til at skræddersy den perfekte ungdomsferie til dig!

+45 70 267 277
×
- værdi 6.000 kr

Deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 6.000 kr


Jeg giver hermed DUF Rejser tilladelse til at kontakte mig med tilbud og nyheder på e-mail.